Κριθαρίδης: Μεγάλη νίκη της νεολαίας η επ’ αόριστον αναβολή της πανεπιστημιακής αστυνομίας
Για «αυταρχική Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη» κάνει λόγο ο Μιχάλης Κριθαρίδης, χαρακτηρίζοντας «μεγάλη νίκη» την «επ’ αόριστον αναβολή της εισαγωγής πανεπιστημιακής αστυνομίας»
Αναλυτικά η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΜέΡΑ25, Μιχάλη Κριθαρίδη:
«Φαίνεται πως η Κυβέρνηση μετά τις δυναμικές και μαζικές αντιδράσεις του φοιτητικού κινήματος, αλλά και την γενικότερη αντίθεση της κοινωνίας, παγώνει επ’ αόριστον την εισαγωγή πανεπιστημιακής αστυνομίας στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας. Και μπορεί οι διάφοροι Υπουργοί να τρέχουν τώρα να μαζέψουν τα σημερινά δημοσιεύματα στον τύπο, η ουσία όμως είναι πως οι αγώνες του νεολαιίστικου κινήματος και όχι μόνο, έβαλαν τουλάχιστον προσωρινά στον «πάγο» τα σχέδια της Κυβέρνησης για «χωροφύλακες» ήδη από τα μέσα του περασμένου Απριλίου. Βεβαίως δεν πρέπει να εφησυχάσουμε σε αυτή την προσωρινή έστω, αλλά μεγάλη νίκη απέναντι στην αυταρχική Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, γιατί μπορεί προς το παρόν η αστυνομοκρατία να μην προχωρά στο πανεπιστήμιο, αλλά η εμπορευματοποίηση και η ιδιωτικοποίηση, μαζί με την υποχρηματόδοτηση σε σχολές που είναι κλειστές ένα χρόνο τώρα λόγω της πανδημίας, προχωρούν κανονικά».
Ολες οι Ειδήσεις
- Στην Αθήνα για θεραπείες ο δήμαρχος του Άη Στράτη: Οι γιατροί μου είπαν ότι πρέπει να παραμείνω εδώ ώστε να πατήσουμε τον καρκίνο
- Ο Παύλος Ασλανίδης νέος πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών μετά την παραίτηση της Μαρίας Καρυστιανού
- Στο Αεροδικείο απολογείται ο 54χρονος σμήναρχος που κατηγορείται για κατασκοπεία υπέρ της Κίνας – Η μυστηριώδης γυναίκα, ο «Στήβεν» και η αμοιβή των 5.000 ευρώ το μήνα
- Δημοσκόπηση Interview: Ισχυρό προβάδισμα της ΝΔ – Οι πολίτες «γυρίζουν την πλάτη» σε Καρυστιανού, Τσίπρα αλλά και Ντε Γκρες
- Ανεξαρτητοποιήθηκε η Καραγεωργοπούλου από την Πλεύση Ελευθερίας – Mένει με πέντε βουλευτές η Κωνσταντοπούλου
- Νάιρα Αλεξοπούλου: Τραγουδάει για την δική της «Θεσσαλονίκη» σε ένα δυναμικό ζεϊμπέκικο (βίντεο)
- Αναισθησιολόγος στη Θεσσαλονίκη έκοβε αποδείξεις… 20 ευρώ για επεμβάσεις – Πως τον έπιασε η Εφορία
- Ολίβια Βασιλόπουλος: Έγινε η μούσα του eco stylist Δημήτρη Γραμματικογιάννη σε μια συγκινητική καμπάνια μόδας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας (εικόνες)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook