«Απλήρωτα 10ωρα, μειώσεις μισθών και υποσχέσεις για ρεπό που ποτέ δεν θα έρχονται, αυτά νομοθετεί ο κ. Χατζηδάκης», επισημαίνει ο Νάσος Ηλιόπουλος

Επίθεση στον Κωστή Χατζηδάκη αναφορικά με τις δηλώσεις του για τα περιβόητα ρεπό και τις υπερωρίες του εργασιακού νόμου που προωθεί εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Κωστής Χατζηδάκης.

«Απλήρωτα 10ωρα, μειώσεις μισθών και υποσχέσεις για ρεπό που ποτέ δεν θα έρχονται, αυτά νομοθετεί ο κ. Χατζηδάκης» ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑν.

«Με ρεπό δεν πληρώνονται οι λογαριασμοί. Θα χάσει τα χρήματα από τις υπερωρίες αλλά “θα έχει παραπάνω χρόνο”. Αυτό το “αντάλλαγμα” φέρνει ο κ. Χατζηδάκης» σχολίασε με νόημα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ. η επιστροφή στον εργασιακό μεσαίωνα μέσα από την πρόβλεψη του σχεδίου νόμου για ρεπό αντί για πληρωμή υπερωριών.

«Με βάση τα “οικονομικά Χατζηδάκη” οι άνεργοι, με το πλεόνασμα ελεύθερου χρόνου, θα είναι οι καλύτερα αμειβόμενοι» επισημαίνει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Σε σχολιασμό του τόνισε πως «ας ενημερώσει κάποιος τον κ. Χατζηδάκη ότι με υποβαθμισμένους ελεγκτικούς μηχανισμούς και “ποινές χάδι”, δεν θα υπάρχει έλεγχος ούτε στα ωράρια, ούτε στα ρεπό».

«Απλήρωτα 10ωρα, μειώσεις μισθών και υποσχέσεις για ρεπό που ποτέ δεν θα έρχονται, αυτά νομοθετεί ο κ. Χατζηδάκης. Δεν θα τους αφήσουμε να γυρίσουν το ρολόι του χρόνου έναν αιώνα πίσω» καταλήγει εμφατικά το σχόλιό του ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook