«Η απαγόρευση συναθροίσεων για πάνω από 9 άτομα άλλαξε από σήμερα σε απαγόρευση συναθροίσεων για πάνω από 100 άτομα. Δεν πρόκειται δηλαδή για νέα απαγόρευση, αλλά αντίθετα για «χαλάρωση» προηγούμενης απαγόρευσης που ήταν σε ισχύ», σημειώνει η ΝΔ.

Για fake news καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ το Παρατηρητήριο της ΝΔ σχετικά με την ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την απαγόρευση συναθροίσεων από την ΕΛ.ΑΣ.

Η ανακοίνωση του Παρατηρητηρίου:

«Μέχρι σήμερα το πρωί υπήρχε ένα οριζόντιο πλαίσιο απαγόρευσης συναθροίσεων για πάνω από 9 άτομα. Όπως «χαλάρωσαν» σταδιακά και προσεκτικά τα απαγορευτικά μέτρα σε όλα τα πεδία της καθημερινότητας, μόλις το επέτρεψαν τα υγειονομικά δεδομένα, έτσι έγινε και με τις συναθροίσεις. Συγκεκριμένα, με βάση την από 21/1 σχετική εισήγηση της επιτροπής των ειδικών επιτράπηκαν οι συναθροίσεις για μέχρι 100 άτομα. Η απαγόρευση συναθροίσεων για πάνω από 9 άτομα άλλαξε από σήμερα σε απαγόρευση συναθροίσεων για πάνω από 100 άτομα. Δεν πρόκειται δηλαδή για νέα απαγόρευση, αλλά αντίθετα για «χαλάρωση» προηγούμενης απαγόρευσης που ήταν σε ισχύ».

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook