Με περιοδεία στη Χώρα της Αστυπάλαιας ξεκίνησε την επίσκεψή του στο νησί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε έναν παραδοσιακό φούρνο που φημίζεται για τα αρτοποιήματά του και προχωρά σε εξαγωγές σε Ευρώπη και Αμερική:

«Είναι πολύ σπουδαίο και είναι η καλύτερη απόδειξη ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε καινούργιες δουλειές και στους δικούς μας τόπους, αρκεί να επενδύσουμε στα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα. Εσύ ήρθες και πάντρεψες παραδοσιακά προϊόντα με τις γεύσεις που ξέρουμε ότι αναζητούν οι πελάτες σου και κάνεις κάτι πολύ σπουδαίο: δημιούργησες δουλειές και κυρίως εσύ είσαι ικανοποιημένος που μπορείς να ζεις, να παράγεις και να είσαι δημιουργικός στον τόπο σου», ανέφερε απευθυνόμενος στον ιδιοκτήτη του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε πως έχουν γίνει μειώσεις στο φόρο εισοδήματος και στις επιχειρήσεις προσθέτοντας ότι «ο ΦΠΑ θα είναι το επόμενο βήμα -όταν με το καλό ισορροπήσουν πλήρως τα δημόσια οικονομικά μας».

Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης περπάτησε στην περιοχή του ιστορικού Κάστρου, στη Χώρα, επισκέφθηκε τους περίφημους ανεμόμυλους και συνομίλησε με πολίτες.

Ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Αστυπάλαιας προκειμένου να ευχαριστήσει το νοσηλευτικό προσωπικό του νησιού για τις πολύτιμες υπηρεσίες υγείας που προσφέρει. «Ήθελα να σας συγχαρώ και για τους εμβολιασμούς. Τα πήγαμε εξαιρετικά. Είδα πάνω από 70% ποσοστά εμβολιασμού» είπε μεταξύ άλλων και αναφέρθηκε στη σημασία που έχουν οι εμβολιασμοί για τον τουρισμό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook