«Ουδείς θα μπορεί να απαγορεύσει σε έναν επιχειρηματία της εστίασης να πει, ότι δέχεται στο μαγαζί του μόνο εμβολιασμένους»

Ο πρωθυπουργός με την ομιλία του στη Βουλή ξεκαθάρισε ότι «την πειθώ την οποία μέχρι στιγμής έχει χρησιμοποιήσει η Πολιτεία, θα την διαδεχθεί και η επίσημη θέση της για το ζήτημα του υποχρεωτικού εμβολιασμού υγειονομικών και εργαζόμενων σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων». (Διαβάστε αναλυτικά εδώ).

Όμως μία φράση του πρωθυπουργού έχει συζητηθεί πολύ, σχετικά με τις διευκολύνσεις που θα απολαμβάνουν οι εμβολιασμένοι.

«Για τις υπόλοιπες δραστηριότητες, θα είναι η ίδια η ζωή και η πραγματικότητα που θα διαδεχθεί τις σημερινές εκκλήσεις» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λέγοντας ότι προτιμά τον όρο «διευκολύνσεις» αντί των όρων «προνόμια» ή «ελευθερίες» που μπορεί να έχουν οι πολίτες που είναι εμβολιασμένοι.

Θέλοντας να δώσει ένα παράδειγμα, επεσήμανε ότι το φθινόπωρο «ουδείς θα μπορεί να απαγορεύσει σε έναν επιχειρηματία της εστίασης να πει, ότι δέχεται στο μαγαζί του μόνο εμβολιασμένους… Προτιμώ να πηγάζει από την ίδια την κοινωνία, παρά να επιβάλλεται σε αυτήν. Και γι’ αυτό και θα ξανακαλέσω όλους τους συμπολίτες μας σε ένα νέο εμβολιαστικό κύμα» είπε χαρακτηριστικά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook