Επίθεση κατά του τομέα Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, με αφορμή την υπόθεση της καταγγελίας της Ζέτας Δούκα για σωματική και ψυχολογική βία που ισχυρίζεται ότι δέχτηκε από τον Γιώργο Κιμούλη.

Μιλώντας στον Alpha 98,9 και την εκπομπή «Ραντάρ», με τον Τάκη Χατζή και τον Δήμο Βερύκιο, ο βουλευτής της ΝΔ σε συνέχεια ενός tweet που έκανε, τόνισε: «Έγραψα ότι επιχειρείται να υποβαθμιστεί, αναφερόμενος στην ανακοίνωση του τμήματος Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ. Βγήκε να υπερασπιστεί έναν άνθρωπο, τον οποίο κανείς θα πρέπει να τον περιβάλλει με το τεκμήριο της αθωότητας βεβαίως, όχι όμως να προκαταβάλλει το τεκμήριο της αθωότητας, μέσα σε ένα σκηνικό που η αλήθεια έρχεται να λυτρώσει πάρα πολλές γυναίκες, οι οποίες για χρόνια δέχτηκαν απαράδεκτες συμπεριφορές. Ευτυχώς τώρα, συντρέχει αυτή η  συγκυρία και μπορούν να βγαίνουν και να μιλάνε».

«Εγώ δεν λέω ούτε αν ισχύει ούτε αν δεν ισχύει (…). Όταν βγαίνει η Αριστερά κι επειδή ο Κιμούλης είναι αριστερός, να λέει κατευθείαν ότι είναι αθώος, είναι λίγο προσέγγιση όπως στο θέμα του πρέσβη της Βενεζουέλας», τόνισε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook