Ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης, από το βήμα της Βουλής υπεραμύνθηκε του νέου εργασιακού νομοσχεδίου...

«Εδώ και 2,5 μήνες το νομοσχέδιο είναι ψηλά στη δημοσιότητα! Τι δεν έχω ακούσει! Είναι καταδικασμένη η Ελλάδα να συμφωνεί μαζί σου; Προφανώς όχι! Οι επιθέσεις που έχω δεχθεί σε κάποιο βαθμό και εδώ ήταν πολιτικές, όχι προσωπικές, στην πλειονότητά τους όμως είναι προσωπικές, είναι δολοφονία χαρακτήρα, επιθέσεις που δεν δείχνουν τίποτα άλλο από το ότι δεν σας ενδιαφέρει το νομοσχέδιο αλλά έχετε άγχος για το πως πάτε αντιπολιτευτικά και βγάζετε εμπάθεια και μίσος! Αδιαφορώντας ότι ο άνθρωπος που κατηγορείται έχει οικογένεια, διαδρομή και παρουσία! Δεν είμαι καινούργιος έχω κριθεί κατ’ επανάληψη από τους πολίτες, πρέπει να σας πω ότι από το 2007 που κατεβαίνω, εκλέγομαι σταθερά στις πρώτες θέσεις και στις τελευταίες εκλογές πήρα τη 1η θέση βόρειο τομέα Αθηνών! Βγήκε χθες ο αρχηγός σας, δεν δίνω να σας πω και τόσο μεγάλη σημασία, και είπε και εκείνος τα γνωστά κοσμητικά επίθετα! Όλοι είμαστε γνωστοί στη χώρα ξέρουμε πόσο επιρρεπής είναι ο κ. Τσίπρας με την αλήθεια, έχει πάρει διαζύγιο! Όμως όλοι κρινόμαστε από την παρουσία και το έργο μας!», είπε ο κ. Χατζηδάκης.

Ο υπουργός δήλωσε υπερήφανος για το γεγονός ότι η χώρα «γλίτωσε» 1 εκατ. ευρώ τη μέρα από την πώληση της Ολυμπιακής, για τις μεταρρυθμίσεις στον ΟΣΕ αλλά και για τη μετοχή της ΔΕΗ που «ανέβηκε η αξία της από τα 1,2 ευρώ στα 9 ευρώ».

Ο υπουργός σχολίασε και την αυριανή πανελλαδική απεργία:

«Χθες αποφάσισαν 24ωρη απεργία παραβιάζοντας τις διατάξεις του νόμου! Τι άλλαξε από την Παρασκευή που προκήρυξαν στάση εργασίας μέχρι χθες που άλλαξαν απόφασή τους; Έχουμε καινούργια δεδομένα; Ποιον εξυπηρετεί αυτή η αλλαγή στάσης; Το θύμα της νέας τοποθέτησης θα είναι λόγω των εξετάσεων, οι μαθητές που δεν θα μπορούν να δώσουν εξετάσεις και οι γονείς! Η ΑΔΕΔΥ που δεν την αφορά και πολύ και το εργατικό κέντρο θα τοποθετηθούν όπως νομίζουν! Θα ήθελα από την αντιπολίτευση τοποθέτηση για το θέμα. Είστε με συνδικαλιστές του Μετρό που αποφάσισαν να κλείσουν Αθήνα ή με μαθητές και γονείς; οι συνδικαλιστές των λεωφορείων και τρόλεϊ αποφάσισαν να μεταθέσουν τη στάση εργασίας και να την κάνουν από τη 1 μέχρι 5 απόγευμα. Γιατί δεν μπορείτε να συστήσετε στους ανθρώπους αυτούς να κάνουν το ίδιο πράγμα; Θα κάνουν την κινητοποίησή τους αλλά θα μπορέσουν παιδιά να δώσουν εξετάσεις! Ζητάω κάτι υπερβολικό;»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook