Στην πρωινή εκπομπή του ΜEGA, μία φράση του Σταύρου Μπαλάσκα σήκωσε πολύ κουβέντα

«Δείχνει ότι είναι βλάκας», είπε ο κ. Μπαλάσκας και συμπλήρωσε: «Εκείνη τη στιγμή που σκότωσε την γυναίκα του, αν ήταν ατυχές γεγονός, μέσα στο θυμό του, ότι τα ‘χασε και “τρελάθηκε” … αν έπαιρνε την αστυνομία δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή … θα πήγαινε “εν βρασμώ ψυχής” σε οικογενειακό καυγά, “χωρίς να το θέλω εκείνη τη στιγμή”, “δε λειτουργούσα εγώ”, με πρότερο έντιμο βίο, άλλα 4.000 πράγματα. Θα πήγαινε πέντε; έξι χρόνια φυλακή;», όπως εκτίμησε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε πως ο συνδικαλιστής έδωσε οδηγίες «σε επίδοξους γυναικοκτόνους πώς να τη γλιτώσουν με 4-5 χρόνια φυλακή»:

Η ανακοίνωση:

«Ο γνωστός συνδικαλιστής, εκλεγμένος με το χρίσμα της Ν.Δ., κ. Μπαλάσκας, που κάθε μέρα στα τηλεπαράθυρα αποθεώνει την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, σήμερα ξεπέρασε σε αθλιότητα και την πιο νοσηρή φαντασία, δίνοντας σε πανελλαδική μετάδοση οδηγίες σε επίδοξους γυναικοκτόνους πώς να τη γλιτώσουν με «4-5 χρόνια φυλακή» με αφορμή το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να πάρει άμεσα θέση για την αθλιότητα του συνδικαλιστή του.»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook