Πολιτική αντιπαράθεση για την πορεία των εμβολιασμών είχαν στο «MEGA Σαββατοκύριακο» ο βουλευτής της ΝΔ, Θοδωρής Ρουσόπουλος και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.

Ο κ. Ηλιόπουλος κατηγόρησε την κυβέρνηση για υγειονομικό σαμποτάζ. «Απέτυχε στον εμβολιασμό η κυβέρνηση. Δεν έχουμε πλήρως εμβολιασμένους 70% στην αρχή του καλοκαιριού όπως έλεγε» σημείωσε.

Παράλληλα, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για τη δήλωσή του ότι η Ελλάδα έχει περισσότερα περιφερειακά νοσοκομεία από όσα χρειάζεται.

Για τον υποχρεωτικός εμβολιασμό ο κ. Ηλιόπουλος είπε ότι πρέπει να αφορά μόνο για συγκεκριμένες ομάδες, λέγοντας ότι πρέπει να συζητηθούν πολύ προσεκτικά το θέμα κινήτρων και αντικινήτρων.

Από την πλευρά του, ο κ. Ρουσόπουλος σημείωσε ότι θα βοηθήσει να υποχρεωθούν ειδικές ομάδες να εμβολιαστούν. «Δεν φτάσαμε το 70% εμβολιασμών και αυτός είναι ο στόχος» πρόσθεσε.

Τέλος, έκανε λόγο ότι η «προπαγανδιστική προσπάθεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι η ΝΔ είναι εναντίον του ΕΣΥ απέτυχε στην πράξη».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook