«Είναι αυτονόητο ότι η κυβέρνηση σέβεται πλήρως το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα του συνέρχεσθαι. Είναι επίσης όμως αυτονόητο και δεδομένο ότι πρέπει να προστατευθεί η δημόσια υγεία» δήλωσε ο Χρήστος Ταραντίλης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε: «Για τις σημερινές αδιανόητες εικόνες συγχρωτισμού στο εκπαιδευτικό συλλαλητήριο φέρουν ευθύνη όσοι επενδύουν σε μια τεχνητή όξυνση, αδιαφορώντας προκλητικά τους υγειονομικούς κινδύνους. Είναι οι ίδιοι άλλωστε που καταγγέλλουν συνέχεια την κυβέρνηση για κάθε μέτρο που λαμβάνει. Οι πολίτες βλέπουν και κρίνουν».

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΟΝΝΕΔ που έκανε μεταξύ άλλων λόγο για «ντροπιαστικές εικόνες», εξαπολύοντας επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και των διοργανωτών για την «καταστρατήγηση κάθε υγειονομικού πρωτοκόλλου», αλλά και για «την εναντίωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην δρομολογούμενη εκπαιδευτική μεταρρύθμιση».

Στο συλλαλητήριο πήρε μέρος ενεργά και ο ΣΥΡΙΖΑ:

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η μαζική κινητοποίηση ενάντια στην αντισυνταγματική απαγόρευση των συναθροίσεων και ενάντια στο…

Posted by Νεολαία Συριζα – Youth of Syriza on Thursday, January 28, 2021

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook