Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού βάφτισαν τον γιο τους στην Πάτμο.

Το ζευγάρι επέλεξε για την τέλεση του μυστηρίου, το Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σύρου Κύριο Δωρόθεο, ο οποίος συνδέεται με τον Βασίλη Κικίλια και την Τζένη Μπαλατσινού με φιλία ετών.

Το αγοράκι τους, που είναι επτά μηνών πήρε τα ονόματα Παναγιώτης – Αντώνιος, το Παναγιώτης από τον πατέρα του Βασίλη Κικίλια και το Αντώνιος από το ομώνυμο παρεκκλήσι (του Αγίου Αντώνιου) στη γυναικεία μονή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, όπου είχε κάνει το τάμα η Τζένη Μπαλατσινού.

Το ζευγάρι θέλησε να κρατήσει το ευχάριστο γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ζήτησε από τα ΜΜΕ να σεβαστούν την απόφασή τους αυτή.

Στο μυστήριο παρευρέθηκαν μόνο συγγενείς και λίγοι και καλοί φίλοι του ζευγαριού, ενώ οι μεγάλες κόρες της Τζένης Μπαλατσινού, Αμαλία και Αλεξάνδρα Κωστοπούλου ταξίδεψαν από την Αμερική στην Ελλάδα για τη βάφτιση του μικρού τους αδερφού.

Πριν από λίγη ώρα, ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσίνου ανέβασαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες του μωρού τους από τη βάφτιση.

Στα οικογενειακά στιγμιότυπα, η χαρά αποτυπώνεται στα πρόσωπα των γονιών και το μωράκι είναι γλυκύτατο.

Οι νονοί του μικρού Παναγιώτη  – Αντώνη Κικίλια ήταν ο κουμπάρος του ζευγαριού και προπονητής μπάσκετ, Ηλίας Καντζούρης, η πολύ καλή φίλη της Τζένης, η επιχειρηματίας, Βιολέττα Λάππα, καθώς και ο γιος της Τζένης, Μάξιμος.

Η Τζένη Μπαλατσινού δημοσίευσε κι ένα στιγμιότυπο με τους νονούς του μικρού Παναγιώτη – Αντώνιου.

Να τους ζήσει!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook