Στεφανής: Κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη των πεσόντων της Κύπρου το 1974

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής παρέστη σήμερα στο Αρχιερατικό Μνημόσυνο για τους Πεσόντες κατά το πραξικόπημα και την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, το 1974.
H επιμνημόσυνη δέηση τελέστηκε με μέριμνα του Δήμου Αθηναίων, στον Καθεδρικό Ναό των Αθηνών. Στη συνέχεια, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.
Παρόντες ήταν επίσης εκπρόσωποι της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, ο βουλευτής Γεώργιος Κουμουτσάκος, ως εκπρόσωπος του προέδρου της Βουλής, ο επίσκοπος Ρωγών Φιλόθεος ως εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, ο πρέσβης της Κύπρου στην Ελλάδα Κυριάκος Κενεβέζος, καθώς και εκπρόσωποι των Κοινοβουλευτικών Ομάδων, των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και των τοπικών αρχών.
Ολες οι Ειδήσεις
- Άννα Βίσση: Βίντεο με το πώς γυμνάζεται για να μένει σε φόρμα
- Αγγελική Νικολούλη: Με το βαφτιστήρι της στο πλατό της εκπομπής της, – “Ήρθε να δει τη νονά του από τα ξένα”
- Ιωάννα Τούνη: Έχασε τη βαλίτσα της στο Λος Άντζελες – «Πόσο μάτι παίζει να τρώω;» – Βίντεο
- ΟΦΗ – Άρης 1-1: Ισοφάριση με Σπίκιτς – Κλείδωσαν στην πέμπτη θέση οι Θεσσαλονικείς
- Αστέρας AKTOR – Ατρόμητος 1-4: Οι κυανόλευκοι έκαναν πάρτι στην Τρίπολη και έσβησαν τις ελπίδες των Αρκάδων για την πεντάδα
- Κωνσταντίνος Αργυρός: Η συνάντησή του με τον 50 Cent στο Μαϊάμι – Φωτογραφία
- Έκρηξη στην Θεσσαλονίκη: Βρέθηκαν εκρηκτικά και πυροκροτητές στο διαμέρισμα που έμενε η 39χρονη που σκοτώθηκε (βίντεο)
- «ΜΕΛΛΟΝ ΕΝΑ» powered by ΔΕΗ: Πρεμιέρα το Σάββατο 10 Μαΐου στις 16.55 στον ΣΚΑΪ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook