Βολές Μαξίμου κατά Τσίπρα: Δεν μπορεί να αντιμετωπίσει πολιτικά τον Μητσοτάκη και καταφεύγει στο ψέμα και τη λάσπη

Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει μέσω ανακοίνωσης το γραφείο του πρωθυπουργού υποδεικνύοντας τον ως ενορχηστρωτή των επιθέσεων κατά της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβας Γκραμπόφσκι.
«Με τη σημερινή ανάρτησή του ο κ. Τσίπρας δείχνει ξεκάθαρα ποιος κρύβεται πίσω από τις αθλιότητες κατά του Πρωθυπουργού και της συζύγου του και ποιος ενορχηστρώνει τον πόλεμο λάσπης εναντίον τους» αναφέρει χαρακτηριστικά το Μέγαρο Μαξίμου.
Η ανακοίνωση του γραφείου του πρωθυπουργού
«Με τη σημερινή ανάρτησή του ο κ. Τσίπρας δείχνει ξεκάθαρα ποιος κρύβεται πίσω από τις αθλιότητες κατά του πρωθυπουργού και της συζύγου του και ποιος ενορχηστρώνει τον πόλεμο λάσπης εναντίον τους» τονίζει συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού και προσθέτει: «Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη έχει δώσει στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία και έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά του κ. Βαξεβάνη, ο οποίος έχει πρωτόδικα καταδικαστεί μια φορά για συκοφαντική δυσφήμιση, κατόπιν αγωγής της κυρίας Γκραμπόφσκι. Επίσης, τόσο η ίδια όσο και το Πόθεν Έσχες του πρωθυπουργού έχουν ερευνηθεί εξονυχιστικά, όσο ελαχίστων Ελλήνων, από όλες τις αρμόδιες αρχές».
Επίσης υπογραμμίζεται ότι «ο κ. Τσίπρας αδυνατώντας να αντιμετωπίσει πολιτικά τον Κυρ. Μητσοτάκη, καταφεύγει δια των εντολοδόχων του, στο μόνο πράγμα που ξέρει να κάνει: στο ψέμα και στη λάσπη, όπως προκύπτει και από τις πρόσφατες αποκαλύψεις του κ. Καλογρίτσα, για το πώς στήθηκε το Documento, με τίνος χρήματα και με ποια εντολή. Αποκαλύψεις τις οποίες θα ερευνήσει η Δικαιοσύνη».
«Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι Τσίπρας – Πολάκης – Βαξεβάνης είναι το ίδιο πρόσωπο» καταλήγει η ανακοίνωση.
»ΥΓ. Επισυνάπτουμε τις εικόνες από τους εναγκαλισμούς το 2015, το βράδυ των εκλογών του Ιανουαρίου, αμέσως μετά την ομιλία Τσίπρα και από τα κοινά γλέντια Βαξεβάνη – Πολάκη για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία τίνος εντολοδόχος είναι ο δήθεν ανεξάρτητος δημοσιογράφος» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα
Αν αυτό με το Πόθεν Έσχες Μητσοτάκη συνέβαινε σε άλλη χώρα της ΕΕ, δε θα μπορούσε να σταθεί ο πρωθυπουργός. Φανταστείτε να έκρυβα εγώ στοιχεία ή να έδινα ψεύτικες δικαιολογίες. Θα ήταν κεντρικό θέμα συζήτησης. Υπάρχει ένα καθεστώς που αποκρύπτει θέματα. Είναι ζήτημα Δημοκρατίας.
— Αλέξης Τσίπρας – Alexis Tsipras (@atsipras) July 26, 2021
Υπενθυμίζεται ότι σε ανάρτησή του ο Αλέξης Τσίπρας νωρίτερα ανέφερε ότι «αν αυτό με το Πόθεν Έσχες Μητσοτάκη συνέβαινε σε άλλη χώρα της ΕΕ, δε θα μπορούσε να σταθεί ο πρωθυπουργός. Φανταστείτε να έκρυβα εγώ στοιχεία ή να έδινα ψεύτικες δικαιολογίες. Θα ήταν κεντρικό θέμα συζήτησης. Υπάρχει ένα καθεστώς που αποκρύπτει θέματα. Είναι ζήτημα Δημοκρατίας».
Ολες οι Ειδήσεις
- Κλοπή στο Λούβρο: Αυτά είναι τα κοσμήματα που άρπαξαν οι διαρρήκτες – Φωτογραφίες
- Η Μελίνα Νικολαΐδη τραγουδάει ακαπέλα Βασίλη Παπακωνσταντίνου και εντυπωσιάζει – Βίντεο
- ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 0-2: Κυρίαρχος στη Νέα Φιλαδέλφεια με Μπάμπα και Κωνσταντέλια και μόνος πρώτος στην κορυφή της Super League
- Φοινικούντα: Μαραθώνια η απολογία του φερόμενου ως δράστη της διπλής δολοφονίας – Δεν πυροβόλησε, δεν εισήλθε στο κάμπινγκ, λάθος άτομο αναγνώρισε ο ανιψιός του θύματος, λέει ο δικηγόρος του (βίντεο)
- Ο Άρης πήρε το «δώρο» του Ντραγκόφσκι και την ισοπαλία από τον Παναθηναϊκό
- Παρίσι: Βίντεο από τη μεγάλη ληστεία στο Λούβρο – Η στιγμή της διάρρηξης με το ληστή να παραβιάζει γυάλινη προθήκη
- Βόλος – Πανσερραϊκός 2-1: Λυτρωτής Λάμπρου και τέταρτη θέση για τους Θεσσαλούς στη Super League
- Αστέρας AKTOR – Κηφισιά 2-2: Έφυγε με την ισοπαλία από την Τρίπολη με σούπερ Τεττέη και σκόρερ Παντελίδη
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook