Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει μια ανάρτηση στο twitter του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Άννας Ελεφάντη που πρωταγωνιστεί στα σπότ του κόμματος με σεξιστικό και προσβλητικό σχόλιο κατά της Μαρίας Σάκκαρη.

Η ΝΔ κάνει λόγο για «πόλεμο λάσπης» και κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ότι «δίνει το σήμα της χυδαιότητας και οι υπόλοιποι ακολουθούν».

Η ΝΔ καταγγέλλει την Άννα Ελεφάντη, η οποία -όπως επισημαίνεται- πρωταγωνιστεί στα σποτ της αξιωματικής αντιπολίτευσης, χαρακτηρίζοντας «χυδαίο σεξιστικό σχόλιο» τα όσα έγραψε για την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια.

H Μαρία Σάκκαρη,  όπως είναι γνωστό,  τους τελευταίους μήνες βρίσκεται  σε σχέση με τον γιό του πρωθυπουργού, Κωνσνταντίνο.

Με αφορμή την διαμαρτυρία του Λευτέρη Πετρούνια για το γεγονός ότι η ΕΡΤ δεν μετέδωσε «ζωντανά» την προσπάθειά του στον προκριματικό των κρίκων, η Ελεφάντη τουιτάρισε το εξής: Ζούμε στη χώρα που για να σε δείχνει η ΕΡΤ πρέπει να έχεις γκόμενο τον γιο του πρωθυπουργού!

Είχαν προηγηθεί άλλα τουιταρίσματα της ίδιας, με προσβλητικά σχόλια, τόσο εναντίον του πρωθυπουργού όσο κατά της συζύγου του, Μαρέβας.

Η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:

«Ο Πρωθυπουργός, στη συνέχεια η σύζυγός του και τώρα ο γιός του και μια παγκόσμιου επιπέδου αθλήτρια. Στόχος πάντα ο Κυρ. Μητσοτάκης. Ο πόλεμος λάσπης του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει ούτε όρια, ούτε ηθικές αναστολές. Η λάσπη σήμερα εκτοξεύεται από την πρωταγωνίστρια των σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και στέλεχος του κόμματος Άννας Ελεφάντη, με ένα χυδαίο σεξιστικό σχόλιο, στην κορυφαία τενίστρια Μαρία Σάκκαρη, τη στιγμή που αγωνίζεται στο Τόκιο. Περιμένουμε το επόμενο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ με την κα Ελεφάντη να μας μιλάει για τα δικαιώματα των γυναικών. Ο κ. Τσίπρας δίνει το σήμα της χυδαιότητας και οι υπόλοιποι ακολουθούν».

Το tweet της Άννας Ελεφάντη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook