Σάλο έχει προκαλέσει η ανάρτηση της ηθοποιού και στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Άννας Ελεφάντη για τη Μαρία Σάκκαρη.

Μάλιστα, η υποψήφια με την Α’ Αθήνας με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στην «Ανοιχτή Πόλη» του Νάσου Ηλιόπουλου, επανήλθε με άλλη ανάρτηση προκαλώντας νέες αντιδράσεις.

Θύελλα αντιδράσεων στα social media αλλά και τριγμούς εντός ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η ανάρτηση της Άννας Ελεφάντη, ηθοποιού και μέλους του ΣΥΡΙΖΑ που πρωταγωνιστεί σε σποτ της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την κορυφαία τενίστρια Μαρία Σάκκαρη.

«Ζούμε στη χώρα που για να σε δείχνει η ΕΡΤ πρέπει να έχεις γκόμενο τον γιο του Πρωθυπουργού».

Το σχόλιο της κ. Ελεφάντη προκάλεσε οργή, με τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να κάνουν λόγο για σεξισμό εις βάρος της πρωταθλήτριας.

Η ανάρτηση προκάλεσε και πολιτικές αντιδράσεις, με τη ΝΔ να κάνει λόγο για πόλεμο λάσπης χωρίς όρια εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ.

«Περιμένουμε το επόμενο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ με την κα Ελεφάντη να μας μιλάει για τα δικαιώματα των γυναικών. Ο κ. Τσίπρας δίνει το σήμα της χυδαιότητας και οι υπόλοιποι ακολουθούν».

Το σχόλιο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Στην ανάρτηση της Άννας Ελεφάντη απάντησε ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος μίλησε για χυδαία επίθεση και ζήτησε από την ίδια και «τους υπόλοιπους σχολιαστές» όπως είπε, να σεβαστούν τη Μαρία Σάκκαρη που αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς.

«Θεωρώ ανεπίτρεπτο να στοχοποιείται μια κοπέλα η οποία έχει προσφέρει τόσα πολλά στον ελληνικό αθλητισμό και στην Ελλάδα συνολικά. Και να στοχοποιείται μόνο και μόνο λόγω της προσωπικής της ζωής».

Και όμως η κ. Ελεφάντη έκρινε σκόπιμο να δώσει συνέχεια στο θέμα παρά τον σάλο που είχε ξεσπάσει ήδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το σχόλιο της.

«Αυτά να τα πείτε στους επικοινωνιολόγους της ΝΔ που με χυδαίο τρόπο εκμεταλλεύονται τη σχέση σας», συμπλήρωσε η ίδια.

Οι θέσεις της κ. Ελεφάντη αποδοκιμάστηκαν δημόσια και από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

«Κάποιος να της θυμίσει ότι ποτέ τα πέτρινα χρόνια η Αριστερά δεν είχε σχέση με την ανοησία και την χυδαιότητα. Το ωραίο είναι ότι κάποιοι θεωρούν ότι με αυτό τον τρόπο βλάπτουν την κυβέρνηση. Αναδεικνύονται σε μεγάλους χορηγούς της ΝΔ και του αντιΣΥΡΙΖΑ μετώπου», είπε ο Νίκος Μπιστής, μέλος ΚΕΑ ΣΥΡΙΖΑ.

Παρά ταύτα η κ. Ελεφάντη επανήλθε ξανά και ξανά υποστηρίζοντας πως ούτε λίγο ούτε πολύ η Μαρία Σάκκαρη έχει δώσει δικαίωμα να σχολιάζεται η προσωπική της ζωή.

Η Άννα Ελεφάντη ήταν υποψήφια στην Α΄ Αθήνας με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιουλίου του 2019, και στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό «Ανοιχτή Πόλη».

Το ρεπορτάζ του MEGA:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook