Πλεύρης για πλαστά πιστοποιητικά: Θα γίνουν παντού έλεγχοι [βίντεο]
«Τα όπλα μας είναι το εμβόλιο και η τήρηση των μέτρων»
Στο θέμα με τα πλαστά πιστοποιητικά αναφέρθηκε ο υπουργός Υγείας Θανάσης Πλεύρης σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, ξεκαθαρίζοντας ότι θα γίνουν παντού έλεγχοι, ενώ παράλληλα αυστηροποιείται του πλαίσιο των ελέγχων. Επίσης, εκτίμησε ότι μετά την έκταση που πήρε το φαινόμενο δεν θα έχουμε νέες περιπτώσεις, ενώ σημείωσε ότι μετά την ψήφιση της υποχρεωτικότητας πρέπει να εξαντληθεί ο έλεγχος.
«Τα όπλα μας είναι το εμβόλιο και η τήρηση των μέτρων», είπε ο υπουργός απαντώντας αν θα ξεκινήσουν κλιμάκια εκ νέου ελέγχους, υπογραμμίζοντας ότι στους κλειστούς χώρους θα πρέπει να υπάρχει αυστηρή τήρηση των μέτρων.
Σχετικά με τις ποινές, ο κ. Πλεύρης τόνισε ότι είναι πρώτα στο πειθαρχικό, καθώς την απόλυση την επιβάλει το Πειθαρχικό Συμβούλιο, αφού πρώτα τεθεί σε διαθεσιμότητα ο εργαζόμενος και στη συνέχεια περάσει από το Συμβούλιο.
Ολες οι Ειδήσεις
- Χήρα Καραϊβάζ για Γιάννη Λάλα: «Αν είναι αυτός που πήρε τη ζωή του Γιώργου μου ας τον συγχωρήσει ο Θεός»
- Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη στο Κάιρο: Kοινή εμφάνιση στα λαμπερά εγκαίνια του Grand Egyptian Museum
- Oλυμπιακός – Άρης 2-1: Με Ποντένσε και Ταρέμι πάτησε κορυφή και κοιτάζει Αϊντχόφεν
- Ατρόμητος – Κηφισιά 1-2: Μεγάλη νίκη για τους φιλοξενούμενους στο Περιστέρι
- Η Ιωάννα Μπέλλα: «Σταματήστε – Τα σχόλια για το σώμα και την εμφάνιση μου είναι bullying»
- Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Η πρώτη εμφάνιση στη λαμπερή δεξίωση προς τιμήν Αμερικανών πεζοναυτών (βίντεο)
- Βεντέτα στα Βορίζια: Πριν 70 χρόνια το χωριό βυθίστηκε στο πένθος – 6 νεκροί και 14 τραυματίες
- «Γκέλα» του Παναθηναϊκού στο Πανθεσσαλικό – Έχασε από το Βόλο με 1-0
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook