Πλεύρης: “Όχι σε νέα περιοριστικά μέτρα προς το παρόν στη Θεσσαλονίκη”
“‘Οχι σε νέα περιοριστικά μέτρα προς το παρόν στη Θεσσαλονίκη“, είπε ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, στον απόηχο της αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού και νοσηλειών στα νοσοκομεία της πόλης.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο κ. Πλεύρης είπε ότι “Θέλουμε να εφιστήσουμε την προσοχή τώρα που είναι νωρίς. Ο στόχος μας είναι να τηρηθούν τα μέτρα, να επεκταθούν οι εμβολιασμοί και πραγματικά να διαχειριστούμε την πανδημία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν τίθεται θέμα μέτρων, επειδή πολλά λένε. Τίθεται θέμα της επίσκεψης για να προλάβουμε τα δεδομένα”, κατέληξε χαρακτηριστικά.
Ολες οι Ειδήσεις
Ειδήσεις
Top Stories
- Θεσσαλονίκη – Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Αγνοείται το 12χρονο παιδί του άνδρα που βρέθηκε νεκρός και της γυναίκας που σώθηκε με εγκαύματα
- Λαϊκό Λαχείο: Τέσσερις μεγάλοι νικητές κέρδισαν από 250.000 ευρώ τους τελευταίους 2 μήνες – Την Τετάρτη 1 Ιουλίου η κλήρωση για συνολικά κέρδη μέχρι και 2 εκατ. ευρώ
- ΕΡΤnews: «365 Στιγμές» με τη Σοφία Παπαϊωάννου – «Οι εργαζόμενοι μαθητές των εσπερινών σχολείων» – Πέμπτη 02.07.2026
- Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την παραίτηση του Βασίλη Χιώτη από τον όμιλο
- Τα πιο περίεργα πράγματα που συμβαίνουν στα live – Οι fans των Gorillaz στο Release Athens Festival αποκαλύπτουν στην Allwyn όσα δεν θα ξεχάσουν ποτέ (vid.)
- Δημοσκόπηση Alco: Πρώτη με 24% η ΝΔ, δεύτερη η ΕΛΑΣ με 14,7%, τρίτο το ΠΑΣΟΚ με 10,4%
- Γιώργος Μυλωνάκης: «Σήμερα επιστρέφω στον Ευαγγελισμό, όχι ως ασθενής, αλλά για να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ από καρδιάς»
- Κατάρρευση πολυκατοικίας στα Πετράλωνα – Σώοι όλοι οι ένοικοι, πέντε προσαγωγές, συνεχίζονται οι έρευνες στα συντρίμμια για τυχόν εγκλωβισμένους (εικόνες&βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook