Ενθαρρυντικά είναι τα νέα για την υγεία του Βασίλη Λεβέντη, που νοσεί με κορωνοϊο καθώς σήμερα αποσωληνώθηκε αλλά παραμένει στην Εντατική.

Η σύζυγος του Βασίλη Λεβέντη, μίλησε στο MEGA και στο Live News και εξήγησε γιατί δεν έκανε εμβόλιο κατά του κορωνοϊού ο πρόεδρος της  Ένωσης Κεντρώων .

«Αποσωληνώθηκε επιτέλους ο Βασίλης,  είπε η του 70χρονου προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Αναστασία Μεντεσίδου,  έχει επαφή με το περιβάλλον. Έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς και ελπίζω για το καλύτερο» σημείωσε και ευχαρίστησε τους γιατρούς και τους πολίτες που έστειλαν τα δικά τους μηνύματα συμπαράστασης σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

«Είναι μαχητής και αγωνιστής» τόνισε η κυρία Μεντεσίδου, υπογραμμίζοντας πως η ίδια δεν νόσησε καθώς είχε εμβολιαστεί. «Είχε το πρόβλημα με τη νεφρική ανεπάρκεια και έσπαγαν αγγεία σε όλο του το κορμί. Αυτό τον φόβιζε για πιθανή θρόμβωση και γι’ αυτό το καθυστερούσε» συμπλήρωσε για τον μη εμβολιασμό του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων.

Η ίδια πάντως έχει εμβολιαστεί και χάρη στο εμβόλιο είναι καλά, ανέφερε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του Βασίλη Λεβέντη  παρουσίασε ελαφρά βελτίωση ως προς το αναπνευστικό, αλλά παραμένει στη μονάδα εντατικής θεραπείας  υπό παρακολούθηση για τυχόν επιδείνωση. Η κατάστασή του θα πρέπει να παραμείνει σταθερή για δύο με τρία 24ωρα προκειμένου να γίνει μία σσφαλής ιατρική εκτίμηση.

«Σήμερα 28/9/2021, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κος Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, παρουσίασε ελαφρά βελτίωση και αποσωληνώθηκε. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σταθερή επί του παρόντος» αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης του Ευαγγελισμού.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook