Βορίδης: Κανονικά θα γίνουν οι παρελάσεις με σύσταση για μάσκα

Κανονικά θα διεξαχθεί η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, παρά τα αυστηρά μέτρα που έχουν επιβληθεί στη Θεσσαλονίκη λόγω της πανδημίας.
Ο υπ. Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, μιλώντας στην ΕΡΤ, εξήγησε πως οι παρελάσεις θα γίνουν κανονικά «με τήρηση των υγειονομικών μέτρων και ισχυρή παρότρυνση για χρήση της μάσκας». Σημείωσε, δε, ότι από τη στιγμή που «έχουμε άνοιγμα των περισσότερων δραστηριοτήτων, προφανώς αυτό γίνεται με κάποιους περιορισμούς».
Επίσης, διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει σκέψη για παρέλαση μόνο με εμβολιασμένους, ενώ δεν θα υπάρχουν και προσκλήσεις όπως είχε συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν.
Περισσότερα θα γίνουν γνωστά μέσα στη μέρα…
Ολες οι Ειδήσεις
- «Έχω δεχθεί απειλές κατά της ζωής μου», καταγγέλλει η Μαρία Καρυστιανού – Τι κατέθεσε στο ελληνικό FBI (βίντεο)
- Παρασκευή Κερασιώτη: Έγκυος στο πρώτο της παιδί η πρώην παίκτρια του GNTM
- MAD VMA 2025: Καταχειροκροτήθηκε η Κλαυδία με τη… διαφορετική «Αστερομάτα» – Βίντεο
- Στέφανος Τσιτσιπάς – Λουτσιάνο Ντάρτερι 2-1: Nίκη – θρίλερ για τον Έλληνα τενίστα στο τουρνουά του Χάλε (βίντεο)
- Μητσοτάκης στην ΠΕ της ΝΔ: Mε σύνθημα «το είπαμε, το κάναμε» πάμε για την τρίτη τετραετία – Ο Κ. Σκρέκας νέος γραμματέας
- Άρτα: Σπαραγμός στην κηδεία του 14χρονου που πνίγηκε στον Άραχθο – “Ψηλά το κεφάλι” φώναζε ο πατέρας του (βίντεο)
- Σε ζωντανή μετάδοση ο βομβαρδισμός στην κρατική τηλεόραση του Ιράν – Βίντεο με την παρουσιάστρια να αποχωρεί
- ACTION 24: Ο Γιάννης Σμαραγδής καλεσμένος απόψε στο «ΕQ»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook