Για τις αυριανές ανακοινώσεις του υπουργού Υγείας αναφορικά με τις περαιτέρω «ελευθερίες» των εμβολιασμένων μίλησε κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών. 

Όπως τόνισε «οι εμβολιασμένοι δικαιούνται και πρέπει να έχουν προνόμια που να αντιστοιχούν στην συμβολή τους στην εθνική προσπάθεια να θωρακιστεί η χώρα έναντι του κορωνοϊού», ενώ ερωτηθείς σχετικά με τα περιοριστικά μέτρα στις κόκκινες περιοχές ξεκαθάρισε ότι η χώρα δεν υπάρχει περίπτωση να ξανακλείσει. 

Σε ό,τι αφορά στις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου, υπογράμμισε ότι φέτος η κατάσταση δεν είναι όπως ήταν πέρυσι σημειώνοντας ότι «έχουμε το εμβόλιο και η συντριπτική πλειοψηφία έχει εμβολιαστεί. Ο κόσμος δικαιούται, αξίζει και θα έχει μια κανονικότητα». 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπεραμύνθηκε της ελληνογαλικής συμφωνίας:

«Η συμφωνία Ελλάδας-Γαλλίας  αναβαθμίζει στρατηγικά την Πατρίδα μας, διασφαλίζει τα εθνικά μας συμφέροντα, εμπεδώνει το ρόλο της χώρας στην Ανατολική Μεσόγειο και αποτελεί το πρώτο βήμα για την στρατηγική αυτονομία της Ευρώπης.  Απέναντι σε όλο αυτό ο κ. Τσίπρας επιλέγει να γίνει η εθνική εξαίρεση. Η αντιμετώπισή του  απέναντι στην συμφωνία είναι πολιτικά και εθνικά  ασύνετη. Είναι πολύ κατώτερη των περιστάσεων. Ο κ. Τσίπρας με τις  αγκυλώσεις, τις εμμονές και τις  ψευδαισθήσεις του  είναι απέναντι σε μια συμφωνία που αποτελεί πρώτα και πάνω απ’ όλα εθνική επιτυχία και μετά επιτυχία της Κυβέρνησης»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook