Kατεχόμενα: Παραιτήθηκε η λεγόμενη “κυβερνηση” του ψευδοκράτους

Την παραίτηση της τρικομματικής «κυβέρνησης» ΚΕΕ – ΔΚ – ΚΑ υπέβαλε ο «πρωθυπουργός» Ερσάν Σανέρ στον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σε γραπτή δήλωσή του ο κ. Σανέρ επικαλείται για την παραίτηση το πρόβλημα απαρτίας στη «βουλή», οι εξελίξεις εντός των δύο εκ των τριών κομμάτων της «συγκυβέρνησης» και κάποια προβλήματα που προέκυψε εντός της «κυβέρνησης».
Στην γραπτή του δήλωση ο κ. Σανέρ πρόσθεσε ότι η τρικομματική «κυβέρνηση» σχηματίστηκε στις 8 Δεκεμβρίου 2020 με το πρωτόκολλο συνεργασίας που υπέγραψαν τότε τα 3 κόμματα και πήρε ψήφο εμπιστοσύνης στη «βουλή» στις 19 Δεκεμβρίου. Κύριος στόχος τους, ανέφερε, ήταν να περάσουν με όσο το δυνατόν λιγότερες δυσκολίες την πανδημία και τις οικονομικές συνέπειες, θεωρώντας ότι «πετύχαμε και στα δύο».
Αναφέρει επίσης ότι η έλλειψη απαρτίας στη «βουλή» εμποδίζει την «κυβέρνηση» από του να παράγει έργο και να αντιμετωπίσει τις διάφορες ανάγκες αλλά και να ανταποκριθεί στο «νομοθετικό» έργο.
Ως τελευταίο, σημείωσε, το ότι η πρόταση που έκανε με καλή πρόθεση – όπως είπε – για τον καθορισμό ημερομηνίας πρόωρων «βουλευτικών» απορρίφθηκε και από τους συνομιλητές του σε αυτή τη «βουλή» «δεν είδαμε την απαραίτητη κατανόηση και στήριξη».
Πηγή: ΚΥΠΕ – ertnews
Ολες οι Ειδήσεις
- Αγία Παρασκευή: H Ελληνίδα πρώην σύζυγος αναγνώρισε τον 43χρονο Πολωνό καθηγητή που δολοφονήθηκε – Θρίλερ για το κίνητρο της εκτέλεσης
- Γέννησε η Έφη Αχτσιόγλου τον δεύτερο γιό της με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο
- Big Brother: Οι ανατροπές συνεχίζονται στο live – Απόψε στις 22:50 στον ΣΚΑΪ – Τρέϊλερ
- Το ιδανικό «Καλοκαιρινό Ραντεβού» «έκλεισε» για αύριο Δευτέρα, 7 Ιουλίου στις 09:50 στο OPEN
- Μαρία Αντωνά: Αποκαλύπτει πού έγιναν τα πρώτα της ραντεβού με τον Γιώργο Λιάγκα (βίντεο)
- Ελένη Μενεγάκη: Κάνει ηλιοθεραπεία στην ξαπλώστρα και ποζάρει με το μαγιό της
- ΕΜΥ: H Τρίτη πιο δύσκολη μέρα του καύσωνα με θερμοκρασίες 40 – 42 βαθμών
- Βόλος: Θα δικαστεί στο Αυτόφωρο ο δημοσιογράφος που κατηγορείται ότι εκβίαζε τη Ζέττα Μακρή – «Είχα αποφασίσει να μην δώσω τα χρήματα», είπε η βουλευτής (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook