Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Προκόπης Παυλόπουλος
Όπως αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν, ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας υποβλήθηκε σε πλήρη κλινικό-εργαστηριακό και απεικονιστικό έλεγχο, οι εξετάσεις του ήταν πολύ καλές και κρίθηκε από τον θεράποντα ιατρό του ότι μπορεί να εξέλθει από το νοσοκομείο.
Αναλυτικά, το ιατρικό ανακοινωθέν:
Σήμερα 07/11/2021 και ώρα 13:30 εξήλθε από το Γ.Ν.Α. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Καθηγητής Κος Προκόπιος Παυλόπουλος, ο οποίος εισήχθη χθες 06/11/2021 για προληπτικούς λόγους.
Ο πρώην ΠτΔ υποβλήθηκε σε πλήρη κλινικό-εργαστηριακό και απεικονιστικό έλεγχο, οι εξετάσεις είναι πολύ καλές και κρίθηκε από τον θεράποντα ιατρό του ότι μπορεί να εξέλθει από το Νοσοκομείο και να παραμείνει στο σπίτι του. Η κατάσταση της υγείας του πρώην Προέδρου είναι πολύ καλή.
Ολες οι Ειδήσεις
- Άννα Κανδαράκη: «Πάλεψα για δεύτερη φορά με τον καρκίνο» – Το συγκινητικό βίντεο
- ΑΕΛ Novibet – Παναθηναϊκός 2-2: Με «μπλόκο» Θεσσαλών και Ευαγγέλου κόλλησαν στο «Χ» οι Πράσινοι
- Ελεονώρα Μελέτη για Θοδωρή Μαροσούλη: «Με τον άνδρα μου είμαστε μαζί και έχουμε συνεπιμέλεια» (βίντεο)
- Επίθεση με μολότοφ στο ΑΤ Κυψέλης – 6-7 άτομα οι δράστες – Μία προσαγωγή
- Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός 1-1: «Αλώβητοι» οι Βοιωτοί πήραν την ισοπαλία από τους Αρκάδες στη Super League
- Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Έχω mute στο Instagram την Μαρία Αντωνά, δεν θα πήγαινα ποτέ καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα (βίντεο)
- Καλά στην υγεία του ο κτηνοτρόφος με τα 450 πρόβατα που θα θανατωθούν – «Θα πάρουν τα πρόβατα τη Δευτέρα, δεν θα αντισταθούμε», λέει η κόρη του και ο ίδιος από το νοσοκομείο (βίντεο)
- IQ 160 – 3οςΚύκλος – Τι θα δούμε στo 8o επεισόδιο – Απόψε, Κυριακή 7.12.25 στις 22.10 – Τρέϊλερ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook