Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός που βρέθηκε σήμερα στο Πολυτεχνείο τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι κατά τη διάρκεια μικροέντασης στην πύλη το πρωί.

Ο Νίκος Μανιός, γραμματέας του «ΣΦΕΑ- Σύλλογος Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967-1974», τραυματίστηκε όταν ομάδα φοιτητών προσπάθησε να εμποδίσει αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει στεφάνι.

Σε δήλωσή του ο Νίκος Μανιός επεσήμανε ότι «είμαι γραμματέας του “ΣΦΕΑ- Σύλλογος Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967-1974” και με αυτήν μου την ιδιότητα βρισκόμουν εκείνη την ώρα μέσα στο Πολυτεχνείο μαζί με τους συντρόφους μου. Σήμερα προσπάθησαν να αθετήσουν το βασικό σύνθημα του Πολυτεχνείου που είναι η Ελευθερία, ορισμένοι που νομίζουν ή θεωρούν τους εαυτούς τους ότι είναι κομμουνιστές επαναστάτες» σημείωσε μιλώντας στο debater.gr και συμπλήρωσε:

Ο Νίκος Μανιός μιλώντας στο newsbeast.gr ανέφερε «:Κάποια στιγμή διαπίστωσα ότι μια ομάδα 30 περίπου ατόμων, από δύο ομάδες της εξωκοινουβουλευτικής αριστεράς, δεν επέτρεπαν στην πόρτα αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ να περάσει και να καταθέσει στεφάνι. Τα μέλη του συλλόγου αντιδράσαμε πολύ έντονα.

Η ομάδα των 30 ατόμων άρχισε να μας σπρώχνει, επικράτησε ένας πανικός αλλά δεν υπήρχε καμία απολύτως περίπτωση να υποχωρήσουμε και να αφήσουμε να περάσει αυτός ο τραμπουκισμός.

Τελικά η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε το στεφάνι κανονικά. Τραυματίστηκα πολύ ελαφρά στο χέρι, είμαι καλά».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook