Σήμερα το διάγγελμα του πρωθυπουργού: Θα ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει πιθανότητα lockdown

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ξεκαθαρίσει ότι δε θα ληφθεί κανένα νέο μέτρο για τους ανεμβολίαστους και ότι δεν υπάρχει στον ορίζοντα lockdown.
Για την πορεία της πανδημίας, καθώς και τις πρωτοβουλίες και τη στρατηγική της κυβέρνησης για την αναχαίτιση του τέταρτου κύματος της πανδημίας, θα απευθυνθεί στους πολίτες, σήμερα το απόγευμα με μήνυμά του, ο πρωθυπουργός.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρουσίασει τον οδικό χάρτη, πώς δηλαδή θα προχωρήσει η χώρα μέχρι και τα Χριστούγεννα.
Παράλληλα, θα αναφερθεί στη στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας και τις δυνατότητες που έχει, στην ανάγκη των πολιτών να εμβολιαστούν. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό ο πρωθυπουργός να πει ότι όσοι είναι από 65 ετών και άνω θα πρέπει να κάνουν την τρίτη δόση πρτοκειμένου σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, μετά τη συμπλήρωση του εξάμηνου, να μη χάνουν τα προνόμια των εμβολιασμένων και να αντιμετωπίζονται ως ανεμβολίαστοι.
Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ξεκαθαρίσει ότι δε θα υπάρχει κανένα νέο μέτρο για την κυβέρνηση και δεν υπάρχει στον ορίζοντα lockdown και θα εξηγήσει γιατί είναι σημαντικό να μείνει ανοιχτή και η κοινωνία και η οικονομία.
Ολες οι Ειδήσεις
- Τζόκερ: Δυο τυχεροί κέρδισαν πάνω από 14 εκατομμύρια ευρώ – Τα νούμερα που κερδίζουν
- Ο Ζελένσκι με τους Ευρωπαίους ηγέτες στη συνάντηση με τον Τραμπ στον Λευκό Οίκο – Πως θα γίνουν οι συζητήσεις – Το πρόγραμμα
- Γιώργος Μαζωνάκης: «Δεν πάσχω από κανένα ψυχικό νόσημα – Άθλια μεθόδευση ο εγκλεισμός μου»
- Ξαναζωντάνεψαν οι μνήμες της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου τον Δεκαπενταύγουστο στην Παναγία Σουμελά
- Μακρόν: «Ο Πούτιν δεν θέλει ειρήνη – Αν δείξουμε αδυναμία, θα το πληρώσουμε ακριβά -Προετοιμάζουμε τις συγκρούσεις του αύριο »
- Κ. Μητσοτάκης στην τηλεδιάσκεψη Ευρωπαίων ηγετών: Για ζητήματα κυριαρχίας και εδαφικής ακεραιότητας, μόνο η Ουκρανία μπορεί να λάβει αποφάσεις.
- «Μεγάλη πρόοδος με τη Ρωσία – Μείνετε συντονισμένοι» δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ
- Φωτιά στην Πάτρα: Προφυλακίστηκαν οι δύο κατηγορούμενοι για εμπρησμό – «Με πίεσαν να ομολογήσω» λέει τώρα ο 19χρονος
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook