Τι είπε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής στο Πολιτικό Συμβούλιο

Σαφές μήνυμα ότι θα εμμείνει στην αυτόνομη πορεία του ΚΙΝΑΛ έστειλε η Φώφη Γεννηματά στην ΕΓ του κόμματος.

Αναλυτικά, η κυρία Γεννηματά αφού επέκρινε δριμύτατα την κυβέρνηση για την διαχείριση της πανδημίας, έσπευσε να επαναλάβει: «Θέλω να είναι απόλυτα σαφές. Συμπλήρωμα σε κυβερνητικά σχήματα δεν πρόκειται να γίνουμε. Τέτοιες δύσκολες επιλογές έγιναν (σ.σ. αναφερόμενη στη συγκυβέρνηση με ΝΔ και νωρίτερα με ΛΑΟΣ) με αίσθημα πολιτικής και πατριωτικής ευθύνης όταν ήταν απόλυτα επιβεβλημένο για να αποτρέψουμε την έξοδο της χώρας από την Ε.Ε και την οικονομική και κοινωνική καταστροφή».

Η πρόεδρος του κόμματος επανέλαβε για ακόμη μια φορά τη στρατηγική της αυτόνομης πορείας: «Είναι μονόδρομος η αυτόνομη πορεία του Κινήματος Αλλαγής. Ο προοδευτικός, περήφανος, γεμάτος αυτοπεποίθηση πολιτικός λόγος, η κοινοβουλευτική παρουσία, η προγραμματική στιβαρότητα, τα νέα στελέχη. Κανένας άλλος δρόμος δεν μπορεί να εγγυηθεί την Νέα Αλλαγή και την επιστροφή μας σε ρόλο πρωταγωνιστή» είπε.

Αναφερόμενη στην κορυφαία εσωκομματική διαδικασία εκλογής Προέδρου και του τακτικού συνεδρίου, τόνισε με έμφαση: «Εγγυώμαι προσωπικά, ότι θα τηρηθεί κατά γράμμα το καταστατικό. Έχω δώσει δείγματα γραφής, με δημοκρατικές διαδικασίες που δεν αμφισβητούνται από κανέναν και αποτέλεσαν υπόδειγμα και για άλλα κόμματα». Πρόσθεσε δε πως «το ερχόμενο Φθινόπωρο, σε ειδική σύνοδο της ΚΠΕ θα προχωρήσουμε στην εξειδίκευση όλων των σχετικών διαδικασιών και του ακριβούς χρονοδιαγράμματος».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook