ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει με τα “θα” για την ενίσχυση του ΕΣΥ
Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία:
«Ο κ. Μητσοτάκης ένα χρόνο σχεδόν μετά την εκδήλωση της πανδημίας στην χώρα και συνεχίζει με τα “θα” για την ενίσχυση του ΕΣΥ.
Μιλά για την αύξηση των κρεβατιών στις ΜΕΘ, ξεχνώντας ότι αυτές χρειάζονται πρωτίστως εξειδικευμένο προσωπικό.
Μιλά για προσλήψεις, ενώ αρνείται να πάρει μόνιμους γιατρούς.
Μιλά για ανταμοιβή του προσωπικού, την ώρα που ασκούνται διώξεις κατά υγειονομικών. Ακόμη και τις εφημερίες τους τις έδωσε μετά από πίεση του ΣΥΡΙΖΑ.
Και όλα αυτά ενώ ο Υπουργός Υγείας χθες από την Βουλή παραδεχόταν ότι το ΕΣΥ έχει μετατραπεί σε σύστημα μίας νόσου, με δραματικές συνέπειες για ασθενείς άλλων παθήσεων που για να επιβιώσουν ωθούνται σε ιδιωτικά νοσοκομεία».
Ολες οι Ειδήσεις
- Αντώνης Σρόιτερ – Ιωάννα Μπούκη: Φωτογραφίες από το ταξίδι τους στη Ρώμη με τις κόρες τους
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 82-76: Οι Πειραιώτες έκαναν τα εύκολα, δύσκολα, αλλά πήραν τον πρώτο τελικό
- Ρούμπιο: Βάσει νόμου η Τουρκία δεν μπορεί να επανενταχθεί στο πρόγραμμα των F-35
- Δημοσκόπηση GPO: Στο 28,6% η ΝΔ, στο 15,1% η ΕΛΑΣ, στο 12,4% το ΠΑΣΟΚ, στο 10,5% η Καρυστιανού
- «MEGANewsΕπικαιρότητα» και το Σαββατοκύριακο στις 22:00 με τη Βελίκα Καραβάλτσιου
- Καλαμάτα: Ο 41χρονος παρακολουθούσε την Βασιλική , είχε βάλει «κοριό» στο σπίτι – Όσα αποκαλύπτει για την 39χρονη, η δικηγόρος που είχε πάει για το διαζύγιο – Το «κρυφό» βιντεοκλίπ (βίντεο)
- Δημήτρης Αλεξάνδρου για Ρία Ελληνίδου: “Αν ξεκινάμε από τώρα να τα μπερδεύουμε, να δούμε τους επόμενους μήνες” (βίντεο)
- Περισσότεροι από 30.000 επισκέπτες στο 7ο Alimos Classic Car Sunday – Ρεκόρ συμμετοχής και εντυπωσιακά εκθέματα
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook