Σκληρή κριτική ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα νέα μέτρα

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης
Πριν από μια εβδομάδα στη συζήτηση στη Βουλή για την τραγική διαχείριση του 4ου κύματος, η κυβέρνηση μέσω του κ. Γεραπετρίτη αναρωτιόταν ποιος είπε στον Αλέξη Τσίπρα ότι θα υπάρξει νέο κύμα και αν έχει στοιχεία για αυτά που λέει.
Ανίκανοι για τις ανάγκες της χώρας τρέχουν σταθερά πίσω από τις εξελίξεις. Με ρεκόρ κρουσμάτων, η κυβέρνηση τώρα ανακοίνωσε μέτρα για… τις 3 Ιανουαρίου!
Και πάλι συστάσεις και ατομική ευθύνη. Κουβέντα όμως για αξιόπιστη ιχνηλάτηση με μαζικά και δωρεάν τεστ για τον πληθυσμό, για περισσότερα δρομολόγια στα Μέσα Μεταφοράς, για αλλαγή πρωτοκόλλων στα σχολεία, για ενίσχυση του ΕΣΥ που καταρρέει και για επίταξη ιδιωτικών κλινικών. Ακόμα και το μέτρο της τηλε-εργασίας ανακοινώθηκε θολό, χωρίς διευκρινίσεις και καθυστερημένα.
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αγνόησε και αγνοεί τόσο τους επιστήμονες, όσο και τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία που καιρό τώρα προτείνουν συγκεκριμένα μέτρα.
Συνεχίζει την ίδια αδιέξοδη τακτική που οδηγεί σε ανεξέλεγκτη κατάσταση στην Υγεία, στην οικονομία, στο εισόδημα.
Λόγω του αδιεξόδου, δε, που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι τελικά στις 3 Ιανουαρίου θα ισχύσουν αυτά, και όχι νέα μέτρα.
Ολες οι Ειδήσεις
- Σοκ στη Γερμανία: Ο Μερτς απέτυχε να εκλεγεί καγκελάριος για 6 ψήφους από το γερμανικό κοινοβούλιο
- Ευρυδίκη Βαλαβάνη : Το βίντεο για την εγκυμοσύνη και οι φόβοι για τη γέννα – «Είναι κάτι άγνωστο για εμένα»
- Eurovision 2025: Οι φωτογραφίες από την πρώτη πρόβα της Klavdia στη σκηνή
- Βουλιαγμένη: Το σκυλί της μητέρας του Στέφανου Τσιτσιπά επιτέθηκε σε 71χρονο – «Δεν μου ζήτησε ούτε συγνώμη», είπε για την ιδιοκτήτρια
- Ζωγράφου: Βίντεο από την επίθεση στην υπάλληλο του κυλικείου στην Πολυτεχνειούπολη – «Τους είπα δεν θέλω αφίσες στα τζάμια και με χαστούκισαν», είπε το θύμα
- Λαμία – Λεβαδειακός 2-3: Πήρε το διπλό και έπιασε… κορυφή στα playouts
- Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την ΕΡΤ και ενημερώθηκε για τις νέες υπηρεσίες καθολικής προσβασιμότητας σε άτομα με αναπηρία
- Νίκος Ορφανός: Χειρουγήθηκε στο Αννόβερο – «Είχα έναν όγκο στο κεφάλι, πέρασε κι αυτό» – Βίντεο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook