Σε ισχύ από αύριο τα νέα μέτρα – Τέλος η μουσική και οι όρθιοι σε εστίαση

Το πακέτο μέτρων που είχε προγραμματιστεί να τεθεί σε ισχύ από τις 3 Ιανουαρίου θα ισχύει τελικά από αύριο στις 6 το πρωί.
Επιπλέον κόβεται η μουσική σε εστίαση και διασκέδαση.
«Στην κοινότητα η μετάλλαξη Ομικρον είναι η κυρίαρχη σε σχέση με τα κρούσματα που είδαμε χθες και που θα δούμε σήμερα. Επειδή όμως το ΕΣΥ πιέζεται από τη Δέλτα εκτιμούμε όλους τους παράγοντες για να μπορέσει να ανταπεξέλθει το σύστημα», είπε αρχικά ο υπουργός Υγείας και συμπλήρωσε: «Εχουμε συμφωνήσει με ιδιωτικές κλινικές να μας παρέχουν κλίνες και προσωπικό».
Προανήγγειλε δε, επανεξέταση του πλαισίου της υποχρεωτικότητας. «Η κυβέρνηση θα επανεκτιμήσει το πλαίσιο της υποχρεωτικότητας, καθώς και για το χρόνο ισχύος των πιστοποιητικών», είπε.
Διασκέδαση-εστίαση θα λειτουργήσουν από αύριο ως εξής:
Μόνο μέχρι τις 12 το βράδυ.
Χωρίς όρθιους
Απαγορεύεται η μουσική
Εξαίρεση: Για την παραμονή το ωράριο θα ισχύει μέχρι τις 2 το πρωί αλλά με όλες τις άλλες απαγορεύσεις.
Ολες οι Ειδήσεις
- Αγία Παρασκευή: H Ελληνίδα πρώην σύζυγος αναγνώρισε τον 43χρονο Πολωνό καθηγητή που δολοφονήθηκε – Θρίλερ για το κίνητρο της εκτέλεσης
- Γέννησε η Έφη Αχτσιόγλου τον δεύτερο γιό της με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο
- Big Brother: Οι ανατροπές συνεχίζονται στο live – Απόψε στις 22:50 στον ΣΚΑΪ – Τρέϊλερ
- Το ιδανικό «Καλοκαιρινό Ραντεβού» «έκλεισε» για αύριο Δευτέρα, 7 Ιουλίου στις 09:50 στο OPEN
- Μαρία Αντωνά: Αποκαλύπτει πού έγιναν τα πρώτα της ραντεβού με τον Γιώργο Λιάγκα (βίντεο)
- Ελένη Μενεγάκη: Κάνει ηλιοθεραπεία στην ξαπλώστρα και ποζάρει με το μαγιό της
- ΕΜΥ: H Τρίτη πιο δύσκολη μέρα του καύσωνα με θερμοκρασίες 40 – 42 βαθμών
- Βόλος: Θα δικαστεί στο Αυτόφωρο ο δημοσιογράφος που κατηγορείται ότι εκβίαζε τη Ζέττα Μακρή – «Είχα αποφασίσει να μην δώσω τα χρήματα», είπε η βουλευτής (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook