Θετικός στον κορωνοϊό ο Άκης Σκέρτσος
Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στο Facebook.
Ειδικότερα, ο κ. Σκέρτσος ανέφερε:
«Σήμερα το πρωί διαγνώστηκα θετικός στον κορωνοϊό μετά από rapid test. Χάρη στον τριπλό εμβολιασμό μου τα συμπτώματα έως τώρα είναι εξαιρετικά ήπια, μια μικρή ενόχληση στο λαιμό και ένας σποραδικός ξερόβηχας. Προχωρώ άμεσα σε εφαρμογή των πρωτοκόλλων απομόνωσης του ΕΟΔΥ και θα εργάζομαι από το σπίτι τις επόμενες ημέρες. Το εμβόλιο σώζει. Όσοι δεν έχουν κάνει ακόμη την πρώτη ή την τρίτη τους δόση ενώ το δικαιούνται, ας το πράξουν το συντομότερο δυνατό».
Ολες οι Ειδήσεις
- Ανάλυση CNN: Τι πέτυχε τελικά ο Τραμπ από τον Σι για τον πόλεμο με το Ιράν
- Γεωργιάδης κατά Ανδρουλάκη: Ψέματα ότι έπαιρνε 1.000 ευρώ τον μήνα από το ακίνητο και ότι η σύμβαση εγκρίθηκε επί Καραμανλή – Να δώσει το συμβόλαιο του 2004 (βίντεο)
- Νίκος Ανδρουλάκης: “Είμαι νόμιμος και ηθικός – Το μιντιακό παρακράτος της ΝΔ οργάνωσε με συκοφαντίες μία πολιτική δολοφονία, μία ηθική εξόντωση» (βίντεο)
- Eurovision 2026: Η Κύπρος πήρε το εισιτήριο για τον τελικό με το Jalla – Οι χώρες που προκρίθηκαν – Δείτε όλες τις εμφανίσεις
- Η Μαρία Καρυστιανού ανακοινώνει το νέο κόμμα στις 21 Μαΐου – Το AI βίντεο με το περιστέρι και τον κλάδο ελιάς
- Τραγωδία στην Ηλιούπολη: Πέθανε και η δεύτερη 17χρονη μαθήτρια που έκανε βουτιά θανάτου από την ταράτσα της πολυκατοικίας
- Δανάη Μπάρκα: Η τρυφερή φωτογραφία και το φιλί με τον σύντροφό της δίπλα στην πισίνα
- Πειραιάς: Συνελήφθησαν δύο ορθοπεδικοί γιατροί και ένας φυσικοθεραπευτής για μεγάλη απάτη άνω των 260.000 σε βάρος του Ε.Ο.Π.Υ.Υ με εικονικά παραπεμπτικά
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook