Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: «Τα ποντίκια φεύγουν από το καράβι όταν τελειώνει το τυρί», είπε ο Απ. Κακλαμάνης

«Ήρθε το βυτιοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ και το ξεκαθάρισε. Κάθε σπίτι έχει τον απόπατό του» είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Κακλαμάνης, στο 3ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.
Με παρομοιώσεις και αρκετά δεικτικό τρόπο μίλησε ο Απόστολος Κακλαμάνης, αναφερόμενος ουσιαστικά στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που μετά το 2012 αποχώρησαν για άλλους πολιτικούς χώρους και κυρίως προς τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, μιλώντας στο 3ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, τόνισε ότι «η επιστροφή στα σύμβολα και τον τίτλο δεν σημαίνει αναπαλαίωση» και πρόσθεσε με νόημα για τα στελέχη που αποχώρησαν την τελευταία δεκαετία: «Ήρθε το βυτιοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ και το ξεκαθάρισε. Κάθε σπίτι έχει τον απόπατό του» είπε χαρακτηριστικά, ενώ επιχειρώντας να δώσει εξήγηση για τους λόγους που αποχώρησαν τα πρώην πλέον στελέχη του κόμματος, τα συνέκρινε με «ποντίκια» που δεν είχαν λόγο παραμονής στο ΠΑΣΟΚ, από τη στιγμή που είχε πάψει να είναι κόμμα εξουσίας.
«Τα ποντίκια φεύγουν από το καράβι όταν τελειώνει το τυρί», είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Κακλαμάνης.
Ολες οι Ειδήσεις
- Meteo – Καύσωνας: Στους 44,9 έφτασε ο υδράργυρος – Πρωτιά της Ελλάδας με τις υψηλότερες θερμοκρασίες σήμερα στην Ευρώπη
- Μεγάλη φωτιά στην ορεινή Κορινθία: Φλέγεται ο Φενεός, μηνύματα του 112 για εκκένωση από Καστανιά Λαύκα, Καρτέρι και Δροσοπηγή (βίντεο)
- Ο Κώστας Τσουρός στον ΣΚΑΪ: Η ανακοίνωση του σταθμού
- Τζώρτζια Κεφαλά: Την «Κιβωτό» τραγούδησε κλείνοντας την ομιλία της στη Βουλή η βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας (βίντεο)
- Big Brother: Τέσσερις συγκάτοικοι επιστρέφουν – Ποιοι χαίρονται και ποιοι προβληματίζονται; Τρέϊλερ & αποσπάσματα
- Συνελήφθη στην Ελλάδα ο Μολδαβός ολιγάρχης Πλαχότνιουκ – Είχε καταχραστεί 1 δισ δολάρια ή το 1/8 του ΑΕΠ της Μολδαβίας
- ACTION 24: O Κώστας Αποστολάκης έρχεται απόψε στο «Καλύτερα Αργά»
- Πέθανε ο δημοσιογράφος Μηνάς Παπάζογλου
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook