Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι δηλωμένος Παναθηναϊκός και βέβαια πήγε στο ΟΑΚΑ το απόγευμα του Σαββάτου στον Τελικό Κυπέλλου

Πολλοί ήταν οι διάσημοι που βρέθηκαν το Σάββατο στο παιχνίδι Παναθηναϊκού – ΠΑΟΚ για τον τελικό Κυπέλλου. Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, ηθοποιοί αλλά και πολιτικοί.

Στο ΟΑΚΑ Μπακογιάννης και Κοσιώνη


Στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, βρέθηκαν ο Κώστας Μπακογιάννης και η σύζυγός του, Σία Κοσιώνη.

Ο δήμαρχος Αθηνών και η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Σκάι κάθισαν στις VIP θέσεις του σταδίου.

Ξεσήκωσε το κοινό η Josephine στο pregame

Την τιμητική της είχε η Josephine Wendel στον φετινό τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, με την εμφάνισή της να ξεσηκώνει τους οπαδούς. Η ποπ τραγουδίστρια «άνοιξε» τον φετινό τελικό στο ΟΑΚΑ, όπου στο pregame ερμήνευσε μια από τις δημοφιλέστερες επιτυχίες της.

Το «Παλιόπαιδο» και το εντυπωσιακό χορευτικό της «έκλεψαν» την παράσταση.

Άδωνις και Αβραμόπουλος στο ΟΑΚΑ


Στο χθεσινό τελικό βρέθηκαν επίσης ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Με τα παιδιά του για τον τελικό κυπέλλου ο Τσίπρας


Δηλωμένος Παναθηναϊκός, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας πήγε στο ΟΑΚΑ το απόγευμα του Σαββάτου για να παρακολουθήσει τον τελικό Κυπέλλου των «πράσινων» με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.


Μάλιστα, μαζί του πήρε και τα δυο παιδιά του, όπως φάνηκε σε φωτογραφικό στιγμιότυπο έξω από το γήπεδο, ενώ όταν πήρε θέση στις εξέδρες, συνομίλησε με τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ και νυν της Φενέρ, Δημήτρη Πέλκα, με τον οποιό είχαν συναντηθεί κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κωνσταντινούπολη.

Από τον τελικό δεν θα μπορούσε να λείπει ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιώργος Βαρδινογιάννης.

Στο γήπεδο βρέθηκαν επίσης οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές: Κώστας Κατσουράνης, Άγγελος Μπασινάς, Γιούρκας Σειταρίδης, Παντελής Καφές, Γιάννης Γκούμας, Βασίλης Τσιάρτας και Μίμης Δομάζος

Στάνκογλου – Πανταζάρας στις κερκίδες

Δεν έκρυψε ποτέ τη μεγάλη του αγάπη για τον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε χθες στις κερκίδες του ΟΑΚΑ πανηγυρίζοντας το κύπελλο που κατέκτησαν οι παίκτες της πράσινης ομάδας. Μαζί του ήταν και ένας εκ των πρωταγωνιστών της πλέον πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Σασμός» Αργύρης Πανταζάρας γνωστός και αυτός για τα «Παναθηναϊκά» του αισθήματα.

Ο Αργύρης Πανταζάρας έχει υποδυθεί και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στην ταινία «Ταξίδι στα αστέρια» που αναφέρεται στην πορεία του μπασκετικού Παναθηναϊκού.

Οι δυο φίλοι και ηθοποιοί δεν σταμάτησαν λεπτό να χειροκροτούν την ομάδα τους

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook