Μάρθα Καραγιάννη: Θρίλερ με την αποτέφρωση της σορού της –Χρειάζεται άδεια από συγγενή (video)

Η Μάρθα Καραγιάννη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών και επιθυμούσε να αποτεφρωθεί.
Η κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών.
Ωστόσο, όπως τόνισε ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha η σπουδαία ηθοποιός δεν ήθελε να ταφεί αλλά να αποτεφρωθεί.
Μάλιστα, η Μάρθα Καραγιάννη είχε γράψει την επιθυμία της σε ένα χαρτί, ωστόσο βάσει νόμου δεν ισχύει αν αυτό δεν υπογραφεί από συγγενή πρώτου ή δεύτερου βαθμού.
«Έχω μπροστά μου ένα χαρτί της Μάρθας που ζητά να μην ταφεί αλλά να καεί. Αυτό το χαρτί το άφησε στην κυρία Ντούμα με την υπογραφή μας. Πήγαμε τότε σε μια δικηγόρο και μας είπε ότι ισχύει. Πήραμε το χαρτί για την αποτέφρωση στο ληξιαρχείο και μας είπαν ότι βάσει νόμου αν το χαρτί δεν υπογραφεί από συγγενή 1ου βαθμού, δεν ισχύει. Οπότε απ’ ό,τι καταλαβαίνετε η Μάρθα δεν έχει κανένα συγγενή. Ο μόνος κοντινός της είναι η Ντόρα» είπε ο Δημήτρης Σούρας.
Η στενή φίλη της ηθοποιού Ντόρα Δούμα άρχισε να κλαίει και να φωνάζει στο τηλέφωνο «Θα κάνω την επιθυμία της Μάρθας! Δεν ξέρω τι θα κάνω, θα πάω στην Βουλή. Δεν είναι δυνατόν! Δεν μπορώ να μην κάνω την τελευταία επιθυμία της Μάρθας».
Δείτε το βίντεο
https://www.youtube.com/watch?v=pQxfGwB0Cno
Ολες οι Ειδήσεις
- Γρηγόρης Γκουντάρας για τη διάρρηξη του σπιτιού του: Έμειναν 16 λεπτά στο σπίτι, ο γιος μου έλεγε «τα λεφτά του παππού μου» (βίντεο)
- Τραγωδία στο Τέξας: 27 οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες – 27 τα αγνοούμενα κοριτσάκια από την κατασκήνωση Camp Mystic
- Το Happy Traveller στη Νήσο Μαν – Κυριακή 6 Ιουλίου στις 16.40, στον ΣΚΑΪ
- Καιρός: Τετραήμερος καύσωνας και μετά θυελλώδεις άνεμοι και μεγάλος κίνδυνος για πυρκαγιά
- Θύμα διάρρηξης ο Γρηγόρης Γκουντάρας: «Βίασαν το σπίτι και την οικογένεια μας, πήραν και τους κουμπαράδες των παιδιών» – Βίντεο
- Θεσπρωτία: Ξηλώθηκε ολόκληρο το τελωνείο Μαυρομματίου – Οι διάλογοι της ντροπής – Στον ανακριτή οι 14 κατηγορούμενοι
- Δέσποινα Μοιραράκη: «Είμαι άνθρωπος του πάθους δεν με συγκινούν τα ποταπά, θέλω ένταση στην ζωή μου» (βίντεο)
- Ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook