Πλήθος κόσμου στη συναυλία του «Όλοι μαζί» μπορούμε για τον Αντώνη Βαρδή, με το γράμμα της Χαρούλας Αλεξίου να συγκινεί.

Μια μαγική βραδιά εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ στο Καλλιμάρμαρο όπου καλλιτέχνες και κοινό τίμησαν τον αείμνηστο Αντώνη Βαρδή.

Μια από τις πιο φορτισμένες συναισθηματικά στιγμές ήταν όταν ανέβηκε στη σκηνή η Χάρις Αλεξίου, για να τιμήσει τον αείμνηστο καλλιτέχνη, κρατώντας στα χέρια της ένα γράμμα.

Η Χάρις Αλεξίου με δάκρυα στα μάτια είπε συγκινημένη: «Αντώνη, σου γράφω ένα γράμμα. Όχι πως θέλω να στο δώσω…».

Η Χάρις Αλεξίου ανέβηκε στη σκηνή για πρώτη φορά μετά την απόφασή της το 2020 να αποσυρθεί από το τραγούδι και είχε ειδική συμμετοχή. Κρατώντας ένα γράμμα στα χέρια και χρησιμοποιώντας τα λόγια με τα οποία ο Σαράντης Αλιβιζάτος «έντυσε» τη μουσική του Αντώνη Βαρδή για το τραγούδι του Γιάννη Πάριου, Ένα γράμμα, η Χάρις Αλεξίου ξεκίνησε να διαβάζει. «Αντώνη, σου γράφω ένα γράμμα, όχι πως θέλω να στο δώσω, έτσι για να μιλήσω λίγο μαζί σου». Στη συνέχεια έβαλε τα δικά της λόγια, στα οποία χώρεσε όλα όσα ήθελε να πει στον Αντώνη Βαρδή με τον οποίο συμπορεύτηκαν μουσικά για χρόνια.

«Ήμασταν φίλοι, ήμασταν νέοι και οι δύο. Ήσουν ο μουσικός που θαύμαζα, ένας συνθέτης που λάτρευα τις μουσικές του. Ήσουν ο Αντώνης μου, ο Αντώνης όλων μας. Αντώνη μακάρι να ένιωσες πόσο πολύ σ’ αγάπησα για όλα αυτά που ήσουν κι εγώ αλλά κι όλοι εμείς που σε τραγουδήσαμε», διάβασε με τρεμάμενη φωνή από συγκίνηση η Χάρις Αλεξίου.

Η συγκίνησή της ήταν εμφανής στο πρόσωπό της καθώς μιλούσε στο μικρόφωνο, ενώ λίγο αργότερα απήγγειλε τους στίχους από το δικό της τραγούδι, Ξημερώνει, που συνέθεσε ο Αντώνης Βαρδής.

@panikrecords

Ξημερώνει…#alexiou #xarisalexiou #antonisvardis #ksimeroni #oloimaziboroume #kallimarmaro #panikrecords #greekmusic #greeksong #foyou

♬ πρωτότυπος ήχος – Panik Records

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook