Πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα, η σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια αναμένεται να κερδίσει και τους τηλεθεατές του εξωτερικού.

Ένα βήμα πριν κλείσει συμφωνία με την πλατφόρμα του Netflix βρίσκεται η αστυνομική σειρά Έτερος Εγώ, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια, αποτελώντας την πρώτη ελληνική παραγωγή που θα διατεθεί σε μια από τις πιο δημοφιλείς συνδρομητικές πλατφόρμες streaming!

Η τηλεοπτική ανθολογία του «Έτερος Εγώ» βασίζεται στο ομώνυμο βραβευμένο αστυνομικό θρίλερ του 2016 και διαθέτει μέχρι στιγμής δύο σεζόν, την πρώτη με τίτλο «Χαμένες Ψυχές» και τη δεύτερη που ονομάζεται «Κάθαρσις» και έκανε πρεμιέρα στις 11 Δεκεμβρίου 2020 στην COSMOTE TV. Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της σειράς Σωτήρης Τσαφούλιας, έχει κάνει λόγο και για την κυκλοφορία ενός τρίτου κύκλου, με τον τίτλο «Νέμεσις».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Η φωλιά των ΚουΚου» στο STAR, η σειρά έχει τις κατάλληλες προδιαγραφές για να φιλοξενηθεί στη διάσημη πλατφόρμα του Netflix, καθώς είναι γυρισμένη σε 4K ανάλυση, ενώ το μόνο που μένει για να «κλείσει» η συμφωνία είναι το οικονομικό ζήτημα. Ακόμα, ωστόσο δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι συγκεκριμένο.

Σε κάθε περίπτωση, οι τελικές αποφάσεις για το αν τελικά θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε προσεχώς το «Έτερος Εγώ» στο Netflix, αναμένονται να παρθούν μέσα στο επόμενο διάστημα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook