Ο Άντονι Χόπκινς, που εξασφάλισε το χρυσό αγαλματάκι, δεν ήταν στα χτεσινά βραβεία Όσκαρ ούτε είχε στείλει κάποιο βίντεο.

Ο Άντονι Χόπκινς, ένας από τους πιο σημαντικούς ηθοποιούς , κέρδισε στην 93η απονομή των βραβείων Όσκαρ, το βραβείο Α’ Ανδρικού ρόλου για τον ρόλο του στην ταινία «The Father».

Και μπορεί να ήταν απών από την απονομή αλλά λίγες ώρες αργότερα ο Sir Άντονι Χόπκινς ευχαρίστησε την Ακαδημία για το Όσκαρ, μέσα από το επίσημο προφίλ του στο instagram, λέγοντας πως βρίσκεται στην πατρίδα του την Ουαλία και πως εξεπλάγην καθώς δεν περίμενε να νικήσει στα 83 του χρόνια.

Επίσης έκανε ειδική αναφορά στον αείμνηστο Τσάντγουικ Μπόουζμαν, που ήταν συνυποψήφιος του κι έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

«Καλημέρα σας, είμαι εδώ στην πατρίδα μου Ουαλία και στα 83 μου χρόνια δεν περίμενα να πάρω αυτό το βραβείο, ειλικρινά δεν το περίμενα. Είμαι ευγνώμων στην Ακαδημία και σας ευχαριστώ. Θέλω να τιμήσω τον Τσάντγουικ Μπόουζμαν που έφυγε από κοντά μας τόσο νωρίς και πάλι να σας ευχαριστήσω πολύ», είπε ο κορυφαίος ηθοποιός, προσθέτοντας ότι θεωρεί τη βράβευση του μεγάλη τιμή και προνόμιο.

Στην ανάρτηση του ο Χόπκινς ευχαριστεί επίσης, τον σκηνοθέτη της ταινίας «The Father» Φλοριάν Ζελέρ, τη σύζυγο και την οικογένεια του.

Η ταινία «The Father» βασίζεται στην ιστορία ενός ηλικιωμένου άντρα ο οποίος παλεύει με τη γεροντική άνοια, καθώς αυτή επιδεινώνεται.

Ο Άντονι Χόπκινς καταφέρνει να δραματοποιήσει τον ρόλο του και να μεταφέρει με απόλυτη φυσικότητα στον θεατή τις δυσκολίες και τις συνέπειες που έχει μία τέτοια ασθένεια και συναντάται πολύ συχνά στις οικογένειες.

Ενσαρκώνει τον 80χρονο Άντονι, ο οποίος ζει σε ένα διαμέρισμα στο Λονδίνο και δέχεται την καθημερινή φροντίδα της κόρης του, Αν (Ολίβια Κόλμαν).

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook