Αναβάλλεται λόγω της πανδημίας, η προγραμματισμένη για τον Ιούνιο του 2021 συναυλία των θρυλικών Deep Purple στη Μαλακάσα.

Οι Deep Purple, ανακοίνωσαν οι ίδιοι την ματαίωση της συναυλίας : «Λόγω των τρεχουσών και απρόβλεπτων περιστάσεων, με θλίψη οι Deep Purple αναγκάστηκαν να ακυρώσουν την εμφάνισή τους στο Rockwave festival που ήταν προγραμματισμένη για τις 5 Ιουνίου 2021. Η απόφαση ακύρωσης της εμφάνισης ήταν πολύ δύσκολη και κάτι που οι Deep Purple θα προσπαθούσαν πάντα να αποφύγουν. Ανυπομονούμε να σας δούμε σύντομα και ελπίζουμε να εμφανιστούμε στην Ελλάδα το 2022» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επίσημη ανακοίνωσή τους.

Σύμφωνα με την διοργανώτρια εταιρία τα εκδοθέντα εισιτήρια παραμένουν σε ισχύ για την ημέρα διεξαγωγής του φεστιβάλ και παράλληλα δίνεται η δυνατότητα έκδοσης πιστωτικού σημειώματος (voucher) στους κατόχους εισιτηρίων που δεν επιθυμούν να παρευρεθούν σε αυτό. Μέχρι στιγμής ωστόσο δεν μπορούν να ανακοινώσουν με σιγουριά αν και με ποια ονόματα θα πραγματοποιηθεί το Rockwave Festival 2021.

Η συναυλία των Deep Purple, είχε αναβληθεί στην Ελλάδα και πέρυσι , λόγω κορωνοϊού

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook