Για έκτη θεατρική σεζόν συνεχίζει η παράσταση «Το τέρας κι εγώ», βασισμένο στο βιβλίο του Σταμάτη Μαλέλη. Οι πρωταγωνιστές της παράστασης μίλησαν στο «MEGA Καλημέρα» για τους ρόλους τους.

Πρόκειται για ένα έργο που κέρδισε την εμπιστοσύνη των θεατών, ιδιαίτερα τώρα που με την πανδημία πολλοί πάσχουν από κατάθλιψη.

Η Μαίρη Ραζή μίλησε για τον ρόλο που ερμηνεύει, την ψυχίατρο Αριάδνη: «Προσέγγισα τον ρόλο μου μέσα από το κείμενο με τη βοήθεια του σκηνοθέτη».

«Επειδή είχα κι εγώ σχετική εμπειρία με κατάθλιψη και κρίσεις πανικού, αισθάνθηκα πολύ κοντά στον ρόλο αυτό», είπε ο Σωτήρης Τσόγκας.

Για τον Κυριάκο Ντούμο αποτελεί έπληξη που υποδύεται επί σκηνής τον εαυτό του: «Είναι δύσκολο, γιατί αναφέρεται στον κολλητό μου, τον Σταμάτη Μαλέκη. Είναι η πρώτη φορά που παίζω τον εαυτό μου. Είναι μία παράσταση που πρέπει να την δει ο κόσμος, για να δει ότι η κατάθλιψη νικιέται».

Η Κοραλία Τσόγκα ερμηνεύει την Ελένη, την γραμματέα του πρωταγωνιστή. Ο ρόλος είναι μία προσωπικότητα που έχει δημιουργηθεί από τις διάφορες βοηθούς που είχε κατά καιρούς ο Σταμάτης Μαλέλης.

«Έχει ενδιαφέρον γιατί είναι χαρακτήρες που όντως υπήρξαν και βίωσαν αυτήν την κατάσταση από κοντά και κατέθεσαν τη δική τους μαρτυρία», είπε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις