Ηθοποιός με την «κλασσική έννοια», έχει καθιερωθεί μέσα από το θέατρο, κι` έχει πρωταγωνιστήσει σε παραγωγές που έχουν αποσπάσει την αγάπη του κόσμου και την αναγνώριση του χώρου.

Τον Στάθη Μαντζώρο, όμως, φέτος το φθινόπωρο θα τον απολαύσουμε και στη μικρή οθόνη, στην τηλεοπτική σειρά «Σασμός» του Alpha, σ` έναν χαρακτήρα όπου μεγάλωσε και ζει σε ένα ορεινό χωριό της Κρήτης. Μια ιδιαίτερα προσεγμένη παραγωγή που βασίζεται σε ένα μυθιστόρημα και με μια πολύ δυνατή ομάδα ηθοποιών.

Η υποκριτική είναι μια τέχνη που… δημιουργεί ερωτήματα για τον άνθρωπο και δίνει χώρο για τις απαντήσεις.

Προσωπικά, επιθυμώ να συνδυαστώ με ρόλους οι οποίοι… όσο πιο μεγάλο είναι αυτό που τους συμβαίνει τόσο πιο δυνατές είναι οι αποκαλύψεις του χαρακτήρα που υποδύομαι.

Το θέατρο ήταν και θα είναι… από τον άνθρωπο για τον άνθρωπο.

Η πανδημία «χτύπησε» πολύ άσχημα τον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά μας δίδαξε… ότι δεν είναι τυχαίο αυτό που έγινε αλλά το προετοιμάζαμε και διαπιστώνουμε ότι ο πλανήτης δεν μας ανήκει θα πρέπει να σταματήσουμε να παίρνουμε αλλά να του δίνουμε σεβόμενοι τις ισορροπίες του.

Φέτος, θα με δείτε στη σειρά «Σασμός» του Alpha στο ρόλο του… Παντελη Αγγελακη, εναν χαρακτήρα όπου μεγάλωσε και ζει σε ένα ορεινό χωριό της Κρήτης, με έναν ρόλο που καλούμαι να δείξω πως η κλειστή κοινωνία επηρεάζει την συμπεριφορά και τις αποφάσεις στη ζωή μας.

Αυτή η παραγωγή… έχει γερές βάσεις και δυνατότητες γιατί αφενός βασίζεται σε ένα μυθιστόρημα και αφετέρου η παραγωγή και το κανάλι δημιούργησαν τις κατάλληλες συνθήκες και επέλεξαν τους ιδανικούς συντελεστές και ομάδα ηθοποιών για να δημιουργήσουμε μυθοπλασία.


Μέσα από μια τηλεοπτική σειρά, ο τηλεθεατής αποκτά με τον ηθοποιό μια…
σχέση οικειότητας και συνενοχής.

Έξω από τον καλλιτεχνικό χώρο, μου αρέσει να περνάω το χρόνο μου… με την οικογένεια μου και φίλους κοντά στην φύση.

Το καλοκαίρι το έχω συνδέσει με… θάλασσα.


Πάντα έχω στο μυαλό μου τη φράση…
δεν μπορείς να κάνεις τα ίδια πράγματα και να ζητάς διαφορετικά αποτελέσματα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook