Ανήκει στους Έλληνες και «κουβαλούν» την πατρίδας μας όπου κι αν βρεθούν.

Πρωτίστως, όμως, ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς ζει στο Λος Άντζελες δουλεύοντας ως  ηθοποιός, παρουσιαστής και παραγωγός , ενώ  βρίσκεται στην προετοιμασία της νέας του ταινίας και ενός μιούζικαλ, το οποίο θα ανέβει το 2022 στα πλαίσια του Fringe Festival.  Ο κ. Βασίλης Καραθανάσης είναι, μ` άλλα λόγια,  ένας  πραγματικός  … «πολίτης του κόσμου»,  που τον συναντήσαμε καθώς διανύει μια από  τις πιο δημιουργικές φάσεις της ζωής του!

Ζω στην Αμερική αλλά ποτέ δεν ξεχνώ τον τόπο της καταγωγής μου, την Ελλάδα, όπου πάντοτε κουβαλώ μαζί μου μέσα … από τις μνήμες των γονιών μου αλλά και τις ελληνικές γεύσεις και μυρωδιές με τις οποίες μεγάλωσα.

Οι γονείς μου είχαν ένα ελληνικό εστιατόριο  και έμαθα να μαγειρεύω από μικρός παραδοσιακά ελληνικά πιάτα, μουσακά , σπανακόρυζο , γιουβέτσι. Όπου και να βρίσκομαι πάντα  μαγειρεύω ελληνικές γεύσεις έτσι κρατώ την  Ελλάδα πάντα  μέσα μου.

Έχω εργαστεί επαγγελματικά στην Ελλάδα συμμετέχοντας … μεταφραστής από γιαπωνέζικα στα ελληνικά.

Θα ήθελα να «επιστρέψω» μέσα από μια πρόταση που θα… θίγει θέματα όπως η μετανάστευση και η τόλμη για το καινούριο.

Δεν είναι σχήμα λόγου, αλλά οι Έλληνες του εξωτερικού αισθάνονται…περισσότερο Έλληνες από τους Έλληνες που ζουν στην  Ελλαδα.

Σήμερα, εργάζομαι στο Λος Άντζελες όπου …στα τρία χρόνια που ζω στην Αμερική έχω συμμετάσχει σε αρκετά πρότζεκτ ως  ηθοποιός, παρουσιαστής και παραγωγός. Υπήρξε μια νεκρή περίοδος λόγω της πανδημίας αλλά τώρα τα πράγματα έχουν σχεδόν επιστρέψει στους κανονικούς τους ρυθμούς. Αυτόν τον καιρό ετοιμάζομαι για  μια ταινία που θα γυριστεί  τέλος Οκτώβρη. δημιουργός της ταινίας είναι ένας από τους μέντορες μου, BrianCutler. Η ταινία προορίζεται να διαγωνιστεί  σε διάφορα φεστιβάλ του Λος Άντζελες . Στα σκαριά επίσης έχω και ένα μιούζικαλ, το οποίο θα ανέβει το 2022 στα πλαίσια του Fringe Festival.

Η showbiz στην Αμερική έχει τους δικούς της ρυθμούς, τους οποίους θα μπορούσα να περιγράψω μέσα από τις λέξεις… εργασία, δικτύωση, συνέπεια, μοναδικότητα και υπομονή.

 Σε κάθε μου επαγγελματικό βήμα, εκείνο που προσπαθώ είναι… να δημιουργώ ένα ευχαριστώ περιβάλλον στα γυρίσματα με όλη την ομάδα.

Ηθοποιός σημαίνει… να γνωρίζεις ποιος είσαι και να κατανοήσει σε βάθος τον πόνο που κουβαλάει ο χαρακτήρας που καλείσαι να ενσαρκώσεις.

Πάντα έχω στο μυαλό μου τη φράση…δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook