Από τις αρχές του Φεβρουαρίου, οι λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας συναντούν ξανά το ανανεωμένο Tudor Hall Restaurant του Ξενοδοχείου King George.

Σε έναν ιδιαίτερο χώρο υψηλής αισθητικής, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν ευφάνταστα πιάτα από τον νέο Chef de Cuisine Νίκο Λειβαδιά, συμπληρώνοντας τη δυνατή γαστρονομική ομάδα του Executive Chef Αστέριου Κουστούδη. Ο έμπειρος και ταλαντούχος σεφ Νίκος Λειβαδιάς ξετυλίγει το ταλέντο αλλά και τις απόψεις του, μιλώντας μας για το πάθος του για τη σύγχρονη κουζίνα , η οποία απογειώνει το νέο μενού του Tudor Hall.

Στο ανανεωμένο Tudor Hall Restaurant του Ξενοδοχείου King George ξεκινάμε ένα νέο γευστικό ταξίδι … για τους λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας.

Η σύγχρονη κουζίνα… μου επιτρέπει να συνδυάζω ντόπια προϊόντα και μοντέρνες μαγειρικές τεχνικές από όλο τον κόσμο.

Η φιλοσοφία του μενού που έχω σχεδιάσει… εστιάζει στις εξαιρετικές πρώτες ύλες και τα τελικά πιάτα χαρακτηρίζονται από ποιότητα, γεύση, φίνα αρώματα και ξεχωριστή παρουσίαση.

Για όσους αγαπούν περισσότερο το κρέας … προτείνω να δοκιμάσουν το αρνί Φλώρινας με κουσκούς από βουβαλίσιο γάλα και καπνιστό τυρί, το κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής με πατάτες κονφί και μανιτάρια και το μοσχάρι βιολογικής ελληνικής εκτροφής.

Εάν έπρεπε να επιλέξω οπωσδήποτε ένα και μόνο πιάτο, αυτό θα ήταν… το λαβράκι ταρτάρ με καρότο, χαβιάρι και σάλτσα από μανταρίνι

Μπορεί η πανδημία να μας έχει στερήσει πολλά, ωστόσο, ένα γευστικό ταξίδι με μαγευτική θέα στην Ακρόπολη και απαλή ζωντανή μουσική στο πιάνο αποτελεί… μια πολυτέλεια που οφείλουμε να κάνουμε δώρο στον εαυτό μας κατά καιρούς, σε ένα φίλο ή στο αγαπημένο μας πρόσωπο.

Ο έρωτας περνά πάντα από το στομάχι, γιατί … το καλό φαγητό ενεργοποιεί τις αισθήσεις και φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά. Τα υπόλοιπα φυσικά είναι στο χέρι μας.

Πάντα έχω στο μυαλό μου τη φράση… μην αφήσεις ποτέ τις αναμνήσεις να είναι καλύτερες από τα όνειρά σου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook