Με την προοπτική το φετινό καλοκαίρι να είναι η απαρχή μιας δυναμικής περιόδου για τον εγχώριο Τουρισμό, η  ΑΝΕΚ LINES είναι πανέτοιμη, με επαγγελματισμό και προσεκτικά βήματα, να υποδεχθεί ξανά τον Έλληνα και τον ξένο επισκέπτη. 

Άλλωστε το μοναδικό μέλημα όλου του στόλου και του έμψυχου δυναμικού της είναι «να ταξιδεύει με αξιοπιστία, πολυτέλεια, άνεση, ταχύτητα,  οικονομία και πάνω από όλα με την γνωστή φιλοξενία της κρητικής εταιρείας τους επιβάτες σε αγαπημένους προορισμούς, χειμώνα καλοκαίρι, με ημερήσια και βραδινά δρομολόγια,  στην Κρήτη, στο Αιγαίο και στην Αδριατική».

H φετινή τουριστική περίοδος ξεκινά με…  ευνοϊκούς οιωνούς. Μετά από τις πρωτόγνωρες καταστάσεις όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον covid -19 με επαγγελματισμό και προσεκτικά βήματα όλα και όλοι είναι πλέον έτοιμοι να υποδεχτούν ξανά τον Έλληνα και τον ξένο επισκέπτη. Επί της παρούσης θετικά είναι τα μηνύματα για μια δυναμική έναρξης της τουριστικής περιόδου με τις διεθνείς τουριστικές αγορές να δίνουν “ψήφο εμπιστοσύνης” στην χώρα μας, στοχεύοντας έτσι μετά την επώδυνη διετία σε μία χρονιά σημαντικής ανάκαμψης

Η Κρήτη παραμένει ένας προορισμός διαχρονικά …δημοφιλής. Ένας ευλογημένος τόπος που έχει πλούσια μακραίωνη ιστορία, αναρίθμητα αξιοθέατα, ονειρικές παραλίες, βουνά και φαράγγια, “κουζουλούς” φιλόξενους ανθρώπους και απίθανη κουζίνα. Ο ιδανικός προορισμός για διαφορετικά είδη τουρισμού (αγροτουρισμό, οικοτουρισμό, θρησκευτικό τουρισμό, συνεδριακό, γαστρονομικό, καταδυτικό, εναλλακτικών δραστηριοτήτων, αθλητικό κλπ) η Κρήτη παραμένει συναρπαστική από τα Χανιά, το Ρέθυμνο, το Ηράκλειο, ως τον Άγιο Νικόλαο,

Η διασφάλιση της υγείας των επιβατών και των εργαζομένων της, ήταν και παραμένει πρωταρχικός της στόχος. Με υπευθυνότητα και σεβασμό συνεχίζουμε…  να σας ταξιδεύουμε λαμβάνοντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή μετάδοσης του COVID-19, στα πλοία, τα πρακτορεία και τα γραφεία. Ενδεικτικά, και στο σύνολο του στόλου συνεχής είναι η απολύμανση από το πλήρωμα, όλων των ξενοδοχειακών χώρων και των επιφανειών του πλοίου. Οι καμπίνες επιβατών καθαρίζονται και αερίζονται με ειδικό πρωτόκολλο.  Ως προς τον ιματισμό των πλοίων τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα. Το σύστημα κλιματισμού σε όλα τα πλοία της εταιρείας λειτουργεί σε 24ωρη βάση, τροφοδοτώντας όλους τους χώρους με 100% φρέσκο αέρα….Παράλληλα, η χρήση μάσκας παραμένει σε ισχύ.

Στην ANEK LINES υπάρχουν πακέτα για … όλα τα βαλάντια. Ο επιβάτης μπορεί με το  δικό  του όχημα (ή  και χωρίς) να επιλέξει ανάμεσα σε οικονομικές προσφορές που περιλαμβάνουν άνετες 4κλινες καμπίνες για όλη την οικογένεια ή τους φίλους,  3κλινες και 2κλινες μα και πολυτελείς μονόκλινες ή λουξ. Ιδιαίτερης μνείας χρήζει η σταθερή στήριξη στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες (πολύτεκνοι, φοιτητές, άτομα ειδικών αναγκών κλπ)  μέσω παροχής ειδικών προσφορών

 

Θέλουμε οι επιβάτες μας να…ξεκινούν να σχεδιάζουν το επόμενο  ταξίδι τους με την ΑΝΕΚ την στιγμή που το πλοίο της εταιρείας “δένει” στο τωρινό. Αυτό άλλωστε αποτελεί και μοναδικό μέλημα όλου του στόλου και του έμψυχου δυναμικού της ΑΝΕΚ : Να ταξιδεύει με αξιοπιστία, πολυτέλεια, άνεση, ταχύτητα,  οικονομία και πάνω από όλα με την γνωστή φιλοξενία της κρητικής εταιρείας τους επιβάτες σε αγαπημένους προορισμούς, χειμώνα καλοκαίρι, με ημερήσια και βραδινά δρομολόγια,  στην Κρήτη, στο Αιγαίο και στην Αδριατική.

Την ίδια ώρα, η ANEK LINES, μέσα από δράσεις με κοινωνικό πρόσημο στέκεται με …  υπευθυνότητα ως αρωγός στο πλευρό όλων εκείνων που το έχουν ανάγκη, προσφέροντας ελπίδα και αισιοδοξία.  Υποστηρίζει πρωτοβουλίες και ενέργειες που αφορούν στον άνθρωπο, τον αθλητισμό, την παιδεία, τον πολιτισμό και το περιβάλλον. Στηρίζει έμπρακτα την κοινωνία και μεριμνά για τις ανάγκες του τόπου συμβάλλοντας ενεργά στην ανακούφισή τους

Το μότο «Όλοι μαζί #MIAOMADA ταξιδεύουμε τη ζωή!» αντιπροσωπεύει…τις άυλες και αδιαπραγμάτευτες αξίες της ANEK LINES, που για περισσότερο από μισό αιώνα, βρίσκεται πάντα στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας. Πιστή στις αρχές της,  κινητοποιεί και ενώνει μέσα από πράξεις αλτρουισμού, όπως οι τακτές, εθελοντικές αιμοδοσίες, επιβεβαιώνοντας ότι η “προσφορά είναι στο αίμα μας”  Όλοι μαζί, ως μία ομάδα, θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε και αυτές  τις δύσκολες συνθήκες, ταξιδεύοντας τη ζωή με ανθρωπιά και αίσθημα κοινωνικής προσφοράς.

Στόχος μας είναι να επιστρέφουμε στην τοπική κοινωνία… υπηρεσίες υψηλού επιπέδου εξελισσόμενοι,  αλλά και να προσφέρουμε μέσα από  δράσεις κοινωνικής υπευθυνότητας στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

 

Πάντα- ως στέλεχος αλλά και ως γιατρός – έχω στο μυαλό μου τη φράση… Όλα για τον άνθρωπο, όλα για τον κόσμο!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook