Σήμερα ξενικά το πιλοτικό πρόγραμμα για το άνοιγμα της φετινής τουριστικής περιόδου, με 189 Ολλανδούς τουρίστες, που πρόκειται να συμμετέχουν, να φτάνουν το απόγευμα στη Ρόδο.

Οι διακοπές των τουριστών στο νησί θα ξεκινήσουν σήμερα και θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 19 Απριλίου. Οι 189 Ολλανδοί που συμμετάσχουν είναι διαφόρων ηλικιών και πρόκειται να φτάσουν στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» με μία πτήση της αεροπορικής εταιρείας Transavia στις 17.40.

Θα έχουν δύο συνοδούς και όλοι τους θα έχουν ήδη κάνει μοριακό τεστ με αρνητικό αποτέλεσμα, τρεις ημέρες πριν και λίγο πριν φύγουν. Για την ημέρα της αναχώρησης προβλέπεται και rapid test, καθώς αυτό συνιστά προϋπόθεση για να ταξιδέψουν.

Οι τουρίστες θα μπορούν να κινούνται ελεύθερα μέσα στους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου Mitsis Grand Beach Hotel που θα τους φιλοξενήσει για μία εβδομάδα στο νησί της Ρόδου. Επίσης, είναι πιθανόν να υπάρχουν και κάποια μικρά event για την ψυχαγωγία τους.

Σημειώνεται πως άλλοι πελάτες δεν θα υπάρχουν.

Εντός του ξενοδοχείου, οι Ολλανδοί θα ακολουθούν τις οδηγίες και τα μέτρα που προβλέπουν τα νέα πρωτόκολλα για τον κορωνοϊό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook