Αισιοδοξία για την φετινή τουριστική σεζόν στο όμορφο νησί της Σίφνου, επικρατεί με τις κρατήσεις να είναι σε πολύ καλύτερα επίπεδα από την προηγούμενη χρονιά.

Η Σίφνος   θα επιδιώξει φέτος να «μιλήσει» στο ταξιδιωτικό της κοινό αλλά και στους φίλους του πολιτισμού ενόψει της νέας τουριστικής σεζόν, μέσα από τη δημιουργία τραγουδιού και βίντεο κλιπ με θέμα τον προορισμό!

Η πρωτοβουλία ανήκει στον Δήμο Σίφνου και στην Τουριστική Επιτροπή, που συνεργάστηκε για το σκοπό αυτό με τον καταξιωμένο καλλιτέχνη Σταμάτη Χατζηευσταθίου, ο οποίος και εμπνεύστηκε στίχους και μελωδίες με επίκεντρο το Κυκλαδίτικο νησί της αρμονίας!

Το τραγούδι φέρει τον τίτλο «Όσα το νησί αγγίζει» και μεταφέρει ένα μήνυμα γεμάτο συναίσθημα, θετική ενέργεια και ρομαντισμό με τη Σίφνο να «πρωταγωνιστεί» στους στίχους και να «δένει» αρμονικά με τη μελωδία και το ρυθμό που έχει επιλέξει ο εμπνευσμένος δημιουργός, στιχουργός και ερμηνευτής. Τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα στα γραφικά σοκάκια, στους παραδοσιακούς οικισμούς και στις μοναδικές παραλίες της Σίφνου. Το μελωδικό τραγούδι και τα μαγευτικά πλάνα που το συνοδεύουν αποτελούν ένα αισιόδοξο κάλεσμα στους φίλους του προορισμού για το καλοκαίρι που φαίνεται πως θα είναι καλύτερο από πέρσι, σε επίπεδο κρατήσεων.

«Οι εμβολιασμοί, η υγειονομική ετοιμότητα, η αρμονία του προορισμού, η εξαίρετη γαστρονομία και η έλλειψη συνωστισμού είναι τα εφόδιά μας για τη νέα σεζόν που δημιουργούν αισιοδοξία για ασφαλείς και ξέγνοιαστες διακοπές για όλους!», δήλωσε η Δήμαρχος του νησιού, κυρία Μαρία Ναδάλη, προσθέτοντας ότι «η μουσική αλλά και κάθε μορφή τέχνης που υπηρετείται με αυθεντικότητα μπορούν και πρέπει να αξιοποιούνται δυναμικά για την τουριστική προβολή της χώρας μας».

Σχετικά με τον καλλιτέχνη που δίνει «σάρκα και οστά» στο ιδιαίτερο αυτό καλλιτεχνικό δημιούργημα, αξίζει να αναφερθεί πως ο κ. Σταμάτης Χατζηευσταθίου θεωρείται ένας από τους πλέον αφοσιωμένους και ταλαντούχους μουσικούς και ερμηνευτές του είδους του, με σημαντική δισκογραφική παρουσία και τραγούδια που αγαπήθηκαν από τον κόσμο, με μουσικές για θέατρο και κινηματογράφο καθώς και με ξεχωριστές ιδιαίτερες ερμηνείες του. Για το 2021 ο εν λόγω καλλιτέχνης έχει αναλάβει τη μελοποίηση έργου φιλελλήνων και ποιητών από όλο τον κόσμο με θέμα την επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, ενώ προγραμματίζεται πανελλήνια και παγκόσμια περιοδεία με τελικό προορισμό το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού. Εκτός του ερμηνευτή και δημιουργού, η ολοκληρωμένη αυτή πρωτοποριακή ενέργεια υποστηρίζεται από μία μεγάλη ομάδα έμπειρων επαγγελματιών. Η ηχογράφηση πραγματοποιήθηκε στο studio Kiriazis με επιμέλεια ηχογράφησης και μίξης του κ. Θάνου Καλέα. Η μουσική εκτέλεση ανήκει στους κ. Mίμη Ντούτσουλη (ακουστικό μπάσο), Ντίνο Χατζηιορδάνου (ακορντεόν), Στράτο Σαμιώτη (κρουστά), Βαγγέλη Μαχαίρα (λαούτο), Σωτήρη Μαργώνη (βιολί), Ειρήνη Ντούτσουλη (φωνητικά).

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook