Το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Άρης κλείνει το σημερινό πρόγραμμα στην 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με τις δύο ομάδες να ταλαιπωρούνται από κρούσματα κορωνοϊού.

Με σημαντικές απουσίες θα παραταχθούν Παναθηναϊκός και Άρης στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι «πράσινοι» θα παίξουν χωρίς τέσσερις βασικούς τους, ενώ οι Θεσσαλονικείς μετρούν έξι απουσίες λόγω κορωνοϊού.

Το «τριφύλλι» με τις νίκες στην έδρα του προσπαθεί να σταθεροποιηθεί στην εξάδα, ενώ οι «κίτρινοι» συνεχίζουν την προσπάθεια να μπουν σε αυτή.

Μεταξύ τους

Είναι ο 120ος αγώνας στην ιστορία τους για την Α’ Εθνική/Super League. Ο Άρης νίκησε τον περασμένο Σεπτέμβρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αφού στα πέντε προηγούμενα ο γηπεδούχος δεν νικούσε.

Ο Άρης είναι αήττητος στα τρία τελευταία μεταξύ τους, κάτι που είχε να συμβεί εδώ και 14 χρόνια. Ακόμη ο Άρης δεν έχει να κάνει διαδοχικές νίκες επί του Παναθηναϊκού από το 2006-07 όταν επικράτησε και στα δύο παιχνίδια της σεζόν με 1-0.
Ο Άρης νίκησε δύο φορές τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα την περασμένη σεζόν, ενώ είχε όλες κι όλες τέσσερις νίκες στα προηγούμενα 57 που τον επισκέφθηκε.

Μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που τον νίκησε σε διαδοχικές επισκέψεις. Οι δύο νίκες του Άρη στη Λεωφόρο ήταν οι πρώτες μετά από 39 χρόνια. Είχε να νικήσει εκεί από τις 13 Φεβρουαρίου 1982.

bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook