Το… δέντρο βρίσκεται έξω από κατάστημα εστίασης στην παραλιακή της Χερσονήσου, κερδίζοντας τις εντυπώσεις

Η τάση στο Tik Tok φαίνεται ότι πήρε σάρκα και οστά στην Χερσόνησο! Αυτό το δέντρο που δεν είναι… δέντρο προκαλεί αρχικά τον φόβο στους τουρίστες ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, όταν αποκαλύπτονται οι κινήσεις του ανθρώπου πίσω από τη γλάστρα ο οποίος τρομάζει τους τουρίστες, γίνεται ο χαμός με τα… γέλια και τα φλας, τα οποία απαθανατίζουν τις διασκεδαστικές αυτές στιγμές.

Το… δέντρο βρίσκεται έξω από κατάστημα εστίασης στην παραλιακή της Χερσονήσου, κερδίζοντας τις εντυπώσεις, με τους τουρίστες να χαμογελούν με τη ψυχή τους και να στήνονται πίσω από το δέντρο προκειμένου να καταγράψουν με το κινητό τους τηλέφωνο τις… αντιδράσεις των επόμενων… θυμάτων και ανυποψίαστων πεζών!

Πάντως, το… μπουμ από τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από το δέντρο γίνεται όπως καταλάβαμε… στοχευμένα σε νέους και μεγαλύτερους,  καθώς επιλέγει τα άτομα στα οποία θα γίνει η πλάκα, κάτι που σημαίνει ότι αποφεύγει τα ηλικιωμένα άτομα για την αποφυγή τυχόν… δυσάρεστων καταστάσεων.

Ο ενθουσιασμός και τα χαμόγελα των τουριστών χτυπούν κόκκινο στο επίμαχο σημείο, ωστόσο θα ήταν ενδιαφέρον να αντικρίσουμε τι γίνεται αργά τη νύχτα με το επίμαχο δέντρο και πως αντιδρούν οι τουρίστες οι οποίοι βρίσκονται υπό την επήρεια αλκοόλ.  Μπορούμε όμως να φανταστούμε. Ίσως να… χορεύουν με το δέντρο και να νομίζουν ότι ήταν… φαντασία τους!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook