Viral έγινε το βίντεο με έναν 50χρονιο Αυστραλό να κυνηγά με το εσώρουχο του στο δρόμο νεαρούς που μπήκαν στο γκαράζ για να του κλέψουν το αυτοκίνητο.

Τον μάστορα τους βρήκαν νεαροί , επίδοξοι κλέφτες, στην Αυστραλία που προσπάθησαν να κλέψουν το αυτοκίνητο ενός 50χρονου οικοδόμου.

Ο άντρας κυνήγησε με τα εσώρουχα τους κλέφτες και πάλεψε μαζί τους μέχρι που τράπηκαν σε φυγή.

Όταν οι ληστές αποφάσιζαν να κλέψουν το αυτοκίνητο του Στιβ Μίντλετον από το γκαράζ του σπιτιού του στο Queensland της Αυστραλίας, σίγουρα δεν μπορούσαν να φανταστούν την κατάληξη.

Πλάνα από κάμερα ασφαλείας δείχνουν τον άνδρα να τρέχει και να κυνηγάει μια ομάδα νεαρών που αποπειράθηκαν να τον ληστέψουν, το πρωί της Δευτέρας.

Ήταν νωρίς το πρωί, ο 50χρονος Στιβ κοιμόταν γυμνός στο σπίτι του όταν συνειδητοποίησε πως ένας νεαρός προσπαθούσε να του κλέψει το αυτοκίνητο.

Φορώντας μόνο το εσώρουχο του ο Στιβ πετάγεται από το κρεβάτι του, βγαίνει τρέχοντας από το σπίτι και κυνηγά τον επίδοξο ληστή.

Βγαίνει στον δρόμο όπου βρίσκεται μια ομάδα νεαρών με κουκούλα. Αμέσως, ο Steve αρχίζει να παλεύει με τους νεαρούς που είναι οπλισμένοι με ένα μαχαίρι κι ένα ρόπαλο.

«Ήμουν γυμνός. Ξύπνησα, βρήκα ένα εσώρουχο, το έβαλα… Το μόνο που ήθελα να ήταν να πιάσω έστω έναν ώστε να φέρουμε την αστυνομία εδώ», δήλωσε ο Στιβ Μίντλετον.

Ο ατρόμητος Αυστραλός, οικοδόμος στο επάγγελμα, δεν το βάζει κάτω. Δίνει μάχη με τους νεαρούς προκειμένου να τους ακινητοποιήσει.

Τελικά, ο 50χρονος άνδρας κατάφερε να διώξει τους ληστές που μπήκαν σε δυο διαφορετικά κλεμμένα αυτοκίνητα και έφυγαν τρέχοντας, αφήνοντας τον Στιβ μόνο με ένα μικρό κόψιμο.

Δείτε το βίντεο του MEGA

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook