Ντιέγκο Μαραντόνα: Ο μάνατζερ του είχε κάνει θέαμα τις ερωτικές του συνευρέσεις

Δημοσιογράφος αποκάλυψε πικάντικες λεπτομέρειες για τη ζωή του Μαραντόνα και το ρόλο που έπαιξε ο μάνατζερ του Γκιγιέρμο Κόπολα.
Η αυτοβιογραφία του Γκιγιέρμο Κόπολα έγινε best seller μέσα σε δύο εβδόμαδες… Μόνο και μόνο το γεγονός ότι ήταν ο μάνατζερ του Ντιέγκο Μαραντόνα στο απόγειο της καριέρας του (1985-1991) ήταν αρκετό για να οδηγήσει χιλιάδες Αργεντίνους να αγοράσουν το βιβλίο «Guillote», ωστόσο όπως ήταν λογικό εκεί μέσα δεν είχαν γραφτεί τα πάντα.
Κι αυτό επιβεβαίωσε η δημοσιογράφος Νάνσι Ντουρέ, η οποία όντας καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή «Los Ángeles de la Mañana» αποκάλυψε απίστευτα πράγματα για την κοινή πορεία των δύο ανδρών, δύο μήνες μετά το θάνατο του Ντιεγκίτο.
«Ο Κόπολα είχε ένα διαμέρισμα στην Avenida Libertador, το οποίο γνώριζα από εκείνα τα χρόνια γιατί είχα βρεθεί εκεί προκειμένου να κάνω ένα θέμα για τον Κόπολα. Στο σαλόνι, υπήρχε μια πολύ μεγάλη πολυθρόνα και από πίσω ένας τεράστιος καθρέφτης. Μόνο που δεν ήταν ένας κανονικός καθρέφτης, αλλά καθρέφτης διπλής όψης!», είπε αρχικά η δημοσιογράφος και συνέχισε επιβεβαίωνοντας τη διπλή ζωή του Ντιέγκο:
«Από την άλλη πλευρά υπήρχε ένα δωμάτιο το οποίο είχε ένα πολύ μεγάλο τραπέζι και αρκετές καρέκλες. Κι όπως μου είπε ο Κόπολα εκεί κάθονταν αυτός και οι φίλοι του Ντιέγκο, παρακολουθώντας τις ερωτικές συνευρέσεις του Μαραντόνα».
Μάλιστα η Ντουρέ εξήγησε και το πως κλείνονταν τα ραντεβού του Ντιέγκο με τις διάφορες ερωμένες του καθώς εκείνη τη εποχή δεν υπήρχαν κινητά τηλέφωνα και εννοείται ότι οι… ενδιαφερόμενες δεν μπορούσαν να καλέσουν στο σπίτι του Ντιέγκο όπου υπήρχε η σύζυγος του Κλαούντια.
«Οι κοπέλες έπαιρναν τηλέφωνο τους φίλους του Ντιέγκο κι αυτοί έπαιρναν με τη σειρά τους τον Μαραντόνα και τον καλούσαν στο σπίτι για να μην προκαλούν υποψίες στην Κλαούντια… Και μετά μαζί με τον Κόπολα έμπαιναν στο κρυφό δωμάτιο και παρακολουθούσαν όλα όσα γίνονταν. Με άλλα λόγια γινόταν κάτι σαν το σημερινό Big Brother».
Ολες οι Ειδήσεις
- Παλαιό Φάληρο: Το κοριτσάκι είχε 1-2 μέρες ζωής αλλά δεν το πήγαινε στο νοσοκομείο – Τα ψέματα της μητέρας
- Τορίνο: Βγήκε από τη ΜΕΘ ο 15χρονος Δημήτρης – Η ανακοίνωση του νοσοκομείου
- Η Ελένη Χατζίδου: Ενθουσιασμένη με τις Μαλδίβες – Φωτογραφίες και βίντεο
- Ο καιρός μέχρι το Δεκαπενταύγουστο: Ήπια ζέστη χωρίς καύσωνα προβλέπουν οι μετεωρολόγοι.
- Συγκλονίζει o Άρης Μουγκοπέτρος: «Δεν ξέρω αν θα ξαναπαίξω μουσική και ο λόγος δεν είναι το χέρι μου»
- Ρόδος: Βίαζε χρόνια την ανήλικη κόρη του – Είναι ο πατέρας του παιδιού της με τεστ DNA
- Σπάνιο βίντεο με την ανακοίνωση της γέννησης του Εμμανουήλ Καραλή
- Ιωάννα Τούνη: «Αρρωστημένα μυαλά,ο Ανδρέας είναι κολλητός μου από τα 17», ξεσπά για τα πικρόχολα σχόλια (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook