Το “Homecare-Κατ’ οίκον Υπηρεσίες Υγείας” είναι μια νέα υπηρεσία του HHG, του μεγαλύτερου ιδιωτικού ομίλου υγείας στην Ελλάδα (Υγεία, Metropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General, Λητώ, Διαγνωστικά Κέντρα HealthSpot και το εργαστήριο Alab).

Μέσω του Homecare, έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό του ομίλου παρέχει εξατομικευμένες και υψηλής ποιότητας ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες σε όποιον επιθυμεί ή χρειάζεται εξυπηρέτηση στο χώρο που τον διευκολύνει.

Αν θέλω να έρθει ιατρός στο σπίτι, παρέχεται;

Φυσικά και παρέχεται η επίσκεψη ιατρού στο χώρο σας, όπως και άλλες υπηρεσίες που έχουν άμεση σχέση με την ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα.

Υπάρχει η δυνατότητα να κάνω εξετάσεις;

Το Homecare αντιλαμβάνεται τη δυσκολία κάποιων ανθρώπων να προσέλθουν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τη διεξαγωγή συγκεκριμένων εξετάσεων και γι’ αυτόν το λόγο, πρόσθεσε στις υπηρεσίες του και τη διενέργεια ορισμένων εξετάσεων που μπορούν να πραγματοποιηθούν στο χώρο του ασθενούς π.χ.:

  • Check-up
  • Καρδιογράφημα & Triplex καρδιάς
  • Ακτινογραφία
  • Υπερηχογράφημα & Triplex αγγείων
  • Holter ρυθμού και πίεσης
  • Διενέργεια COVID-19 test

Ποιες άλλες υπηρεσίες παρέχει το Homecare;

Το Homecare διαθέτει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών όπως:

  • Αιμοληψία/συλλογή ούρων
  • Λήψη ζωτικών σημείων/κλινική εικόνα
  • Υποκλυσμός
  • Υποδόρια/ενδομυϊκή ένεση
  • Φροντίδα και πρόληψη κατακλίσεων
  • Χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής, κ.ά.
  • Διατροφική υποστήριξη και αγωγή
  • Εκπαίδευση ασθενή και οικογένειας

Αν χρειαστώ κάτι πιο συγκεκριμένο, για παράδειγμα ενδοφλέβια αντιβίωση, υπάρχει στις υπηρεσίες σας;

Το “Homecare Κατ’ οίκον Υπηρεσίες Υγείας” παρέχει και πιο εξειδικευμένες πρακτικές όπως:

  • Ενδοφλέβια χορήγηση ορού/φαρμακευτικής αγωγής
  • Παρεντερική σίτιση
  • Τοποθέτηση/αλλαγή ουροκαθετήρα
  • Αναρρόφηση τραχειοβρογχικών εκκρίσεων
  • Περιποίηση στομίων

Μπορώ να κάνω τεστ COVID-19 στο σπίτι μου;

Ναι, η HomeCare παρέχει την υπηρεσία κατ’ οίκον δειγματοληψίας με όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για όσους επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ COVID-19 στην ασφάλεια του χώρου τους. Το HomeCare πραγματοποιεί τεστ μοριακής ανίχνευσης PCR, rapid και τεστ υπερταχείας μοριακής ανίχνευσης με τη μέθοδο LAMP. Το αποτέλεσμα είναι στα χέρια σας εντός 60 λεπτών.

Επίσης, στα HealthSpot, όπως και σε όλα τα θεραπευτήρια του Hellenic Healthcare Group, υπάρχει δυνατότητα δειγματοληψίας για τεστ COVID-19 σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Ποιοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Homecare;

Οι υπηρεσίες του Homecare απευθύνονται σε όλους, από την πιο βασική εξέταση μέχρι και τις πιο ειδικές πράξεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν εκτός νοσοκομείου ή διαγνωστικού κέντρου. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας και σε ασθενείς που έχουν ανάγκη για τη συνέχιση της θεραπείας τους στο χώρο τους, για υποστήριξη και παρακολούθηση μετά την έξοδό τους από το νοσοκομείο, ηλικιωμένα άτομα, ογκολογικούς ασθενείς, ασθενείς με χρόνιες παθήσεις ή αναπηρίες όπως επίσης και ασθενείς σε προεγχειρητικό/μετεγχειρητικό στάδιο.

Εάν έχω κάνει την επέμβασή μου σε κάποιο νοσοκομείο εκτός του ομίλου HHG μπορώ να απευθυνθώ στο Homecare για τον προεγχειρητικό ή μετεγχειρητικό μου έλεγχο;

Το Homecare απευθύνεται σε ασθενείς που χρειάζονται θεραπεία έπειτα από οποιαδήποτε πάθηση ή επέμβαση ανεξαρτήτως εάν αυτή έγινε σε δημόσιο νοσοκομείο ή σε ιδιωτικό θεραπευτήριο εκτός του ομίλου HHG.

Μπορεί να έρθει άτομο στο χώρο μου για να προσφέρει υπηρεσίες ατομικής καθαριότητας;

Υπάρχουν συνάνθρωποί μας που για λόγους υγείας αδυνατούν να φροντίσουν την προσωπική τους υγιεινή. Έτσι, το Homecare φρόντισε να παρέχει υπηρεσίες ατομικής υγιεινής, από μπάνιο μέχρι και τοπικό καθαρισμό.

Εάν χρειαστώ στο χώρο μου υπηρεσίες φυσικοθεραπείας, υπάρχει η δυνατότητα μέσω του Homecare;

Το “Homecare Κατ’ οίκον Υπηρεσίες Υγείας” παρέχει ένα πλήρες πακέτο φυσικοθεραπείας και φυσιο-αισθητικής με εξειδικευμένους επιστήμονες του ομίλου HHG και των θεραπευτηρίων μας, διαφόρων ειδικοτήτων.

Γίνεται, εάν δεν έχω κάποια πάθηση να κάνω προληπτικό έλεγχο στο χώρο μου;

Το Homecare δεν απευθύνεται μόνο σε ασθενείς που χρειάζονται κάποια ιατρική/νοσηλευτική πράξη ή φροντίδα. Μπορεί να επωφεληθούν από τις υπηρεσίες εξίσου και άτομα που θέλουν να διενεργήσουν ιατρικές εξετάσεις στο χώρο που επιθυμούν με άνεση και διακριτικότητα, άτομα που δεν είναι σε θέση να μετακινηθούν, άτομα με ειδικές ανάγκες ή ηλικιωμένοι.

Είμαι έγκυος και προτιμώ να μη μετακινηθώ, υπάρχει αυτή η δυνατότητα;

Το εξειδικευμένο προσωπικό του Homecare και της Μονάδας IVF Εμβρυογένεσις παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε εγκύους που δεν μπορούν ή δεν επιθυμούν να μετακινηθούν, σε γυναίκες που ακολουθούν πρόγραμμα εξωσωματικής γονιμοποίησης ή γυναίκες σε λοχεία. Επίσης, σε νεογνά μετά την επιστροφή από το μαιευτήριο στο σπίτι παρέχεται η δυνατότητα λήψης δείγματος αίματος.

Μένω στην Πάτρα, μπορώ να χρησιμοποιήσω τις υπηρεσίες του Homecare;

Το Homecare δραστηριοποιείται στο Νομό Αττικής.

Αν κάνω χρήση του ΗomeCare μπορώ να μαζέψω πόντους στην κάρτα Health_e Bonus του HHG;

Ναι, βεβαίως. Με τις υπηρεσίες μας μαζεύετε πόντους και ανεβαίνετε κλίμακα στο Loyalty Program του Hellenic Healthcare Group.

Τι είναι το Hellenic Healthcare Group (HHG);

O όμιλος HHG διαθέτει 7 κορυφαία θεραπευτήρια – Yγεία, Μetropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General, Λητώ, Creta InterClinic και Απολλώνειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο στην Κύπρο, το δίκτυο Διαγνωστικών Κέντρων HealthSpot (Κηφισιά, Γλυφάδα, Περιστέρι, Πειραιάς και Σαντορίνη), την εταιρία Y-Logimed (με αντικείμενο την εμπορία ιατροτεχνολογικών προϊόντων), το Κέντρο Γενετικής και Γενωμικής ΆλφαLAB, την εταιρία Business Care (που παρέχει υπηρεσίες υγείας στην εργασία σε επιχειρήσεις) και το σύγχρονο εκπαιδευτικό κέντρο Heal (Healthcare Education Advance Learning) Academy.

Υπάρχει διαθέσιμος τιμοκατάλογος με τις παρεχόμενες υπηρεσίες;

Για οποιαδήποτε πληροφορία όσον αφορά την τιμολογιακή πολιτική απευθυνθείτε στο 1051 (επιλογή 1).

Πώς θα μπορούσα να επικοινωνήσω για να ζητήσω τις υπηρεσίες ή απλά για να μάθω περισσότερες πληροφορίες;

Καλώντας το 1051 (επιλογή 1) συνδέεστε άμεσα με το τηλεφωνικό κέντρο της «Homecare» για την άμεση εξυπηρέτηση όσων ενδιαφέρονται για κατ’ οίκον υπηρεσίες.

Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε και το 210-6902404 ή να επισκεφθείτε το site https://bit.ly/3zz8mqi

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook