Νέο Διαγνωστικό Κέντρο HealthSpot by HHG στη Σαντορίνη

Σε μια νέα, σημαντική επένδυση για την υγεία και την εξυπηρέτηση των πολιτών προχώρησε το Hellenic Healthcare Group, αυτή τη φορά στη Σαντορίνη, όπου δημιούργησε ένα νέο HealthSpot.
Ένα υπερσύγχρονο Διαγνωστικό Κέντρο, το οποίο παρέχει υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες διάγνωσης και εξατομικευμένης αντιμετώπισης σε επίπεδο πρωτοβάθμιας περίθαλψης. Τo HealthSpot βρίσκεται στην καρδιά της Σαντορίνης, στη Μεσαριά και διαθέτει Βιοπαθολογικό Τμήμα (Αιματολογικό, Ανοσολογικό, Μικροβιολογικό, Βιοχημικό, Ορμονολογικό), Τμήμα Μοριακής Βιολογίας, Τμήμα Υπερήχων, test COVID-19, Τμήμα Γενικής Ιατρικής, Καρδιολογικό, Ουρολογικό και Τμήμα Αισθητικής Ιατρικής.
Το νέο HealthSpot είναι μια δομή υγείας στελεχωμένη από εξειδικευμένους ιατρούς, έμπειρο νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό και εξοπλισμένο με σύγχρονη τεχνολογία, προκειμένου να λειτουργήσει ως ένας κορυφαίων προδιαγραφών χώρος υγείας στο νησί.
Το Κέντρο βρίσκεται σε διαρκή ανοιχτή επικοινωνία με τα θεραπευτήρια του Ομίλου (Υγεία, Metropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General, Λητώ, Creta Interclinic) και με τις άλλες δομές υγείας του Hellenic Healthcare Group, του μεγαλύτερου ιδιωτικού Ομίλου παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα.
Το HealthSpot της Σαντορίνης είναι το πρώτο που δημιουργείται εκτός Αττικής, και το πέμπτο στο διαρκώς επεκτεινόμενο δίκτυο των διαγνωστικών κέντρων του HHG, με τα άλλα τέσσερα να βρίσκονται σε Κηφισιά, Γλυφάδα, Περιστέρι και Πειραιά.
Διαγνωστικό Κέντρο HealthSpot: Μεσαριά, 847 00 Σαντορίνη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 212 8086500
Ολες οι Ειδήσεις
- Τραγωδία στο Τέξας: 27 οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες – 27 τα αγνοούμενα κοριτσάκια από την κατασκήνωση Camp Mystic
- Το Happy Traveller στη Νήσο Μαν – Κυριακή 6 Ιουλίου στις 16.40, στον ΣΚΑΪ
- Καιρός: Τετραήμερος καύσωνας από αύριο και μετά θυελλώδεις άνεμοι και μεγάλος κίνδυνος για πυρκαγιά
- Θύμα διάρρηξης ο Γρηγόρης Γκουντάρας: «Βίασαν το σπίτι και την οικογένεια μας, πήραν και τους κουμπαράδες των παιδιών» – Βίντεο
- Θεσπρωτία: Ξηλώθηκε ολόκληρο το τελωνείο Μαυρομματίου – Οι διάλογοι της ντροπής – Στον ανακριτή οι 14 κατηγορούμενοι
- Δέσποινα Μοιραράκη: «Είμαι άνθρωπος του πάθους δεν με συγκινούν τα ποταπά, θέλω ένταση στην ζωή μου» (βίντεο)
- Ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής»
- Η «Καθημερινή» της Κυριακής
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook