«Διπλή εγκυμοσύνη» – Γυναίκα έμεινε ξανά έγκυος ενώ ήδη κυοφορούσε έμβρυο 3 εβδομάδων!

Βλέποντας τα δύο μωρά με την εντυπωσιακή διαφορά ύψους, είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι είναι δίδυμα.
Πρόκειται για ένα ιατρικό θαύμα , σύμφωνα με την dailymail, αφού τα δύο μωρά συνελήφθησαν με τρείς εβδομάδες διαφορά.
Σε ένα απίστευτα σπάνιο φαινόμενο γνωστό ως υπερδιέγερση, η Βρετανίδα Ρεμπέκα Ρόμπερτς έμεινε έγκυος με τη Ρόζαλι, ενώ ήταν ήδη έγκυος με τον Νώε. Μόνο περίπου δώδεκα τέτοιες περιπτώσεις σημειώνονται παγκοσμίως.
Η 39χρονη Ρόμπερτς, έμεινε έκπληκτη όταν ανακάλυψε ότι είχε δίδυμα καθώς δύο προηγούμενες εξετάσεις έδειξαν ένα μωρό.
«Δεν ήξερα καν ότι ήταν δυνατό να συλλάβω ξανά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης», ανέφερε η ίδια.
Τα δίδυμα γεννήθηκαν πρόωρα με καισαρική στις 33 εβδομάδες τον περασμένο Σεπτέμβριο λόγω προβλήματος με τον ομφάλιο λώρο της Ρόζαλι.

Ενώ ο Νώε ζύγιζε 2 κιλά, η αδελφή του ζύγιζε μόλις ένα κιλό. Η μικρή Ρόζαλι τελικά πήγε στο σπίτι της στο Trowbridge, τα Χριστούγεννα, μετά από 2,5 μήνες στο νοσοκομείο.
Η Ρόμπερτς, η οποία διευθύνει μια εταιρεία παιδικών ενδυμάτων και έχει επίσης μια κόρη, την 14χρονη Σάμερ, είχε κάνει εξετάσεις για να αποκλείσει χρωμοσωμικούς ή γενετικούς λόγους.
Οι γιατροί είπαν σε εκείνη και τον 43χρονο σύζυγό της Ρις Γουίβερ, ότι ίσως η θεραπεία γονιμότητας ήταν αυτή που προκάλεσε το σπανιότατο φαινόμενο. Συγκεκριμένα, τους είπαν ότι ένα φάρμακο γονιμότητας που έπαιρνε η γυναίκα, ίσως προκάλεσε την απελευθέρωση ενός ωαρίου, ενώ ήταν ήδη έγκυος.
Ολες οι Ειδήσεις
- Δήμητρα Βαμβακούση για την κόρη της: Πιο πολύ απ’ όλα με συγκινεί ότι έμαθε να κάνει τον σταυρό της (βίντεο)
- Φωτιά στην Ιεράπετρα: Μάχη με τις φλόγες – Καίγονται σπίτια – Εκκενώνονται οικισμοί και ξενοδοχεία (βίντεο)
- «Ζώα και συναισθήματα»: Το νέο αφιέρωμα του ERTFLIX – Από το Σάββατο 5 έως και Πέμπτη 17.07.2025
- Δημοσκόπηση Pulse: Στις 15 μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ – Οκτώ στους δέκα θεωρούν σημαντικό το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Μέρκελ: «Ο Σόιμπλε ήθελε την Ελλάδα εκτός ευρώ, του τηλεφωνούσα ανά μία ώρα» – «Έβλεπα τον Τσίπρα και έλεγα «ο Θεός να φυλάει»
- Κλέλια Ανδριολάτου: Σε καλοκαιρινό mood ποζάρει κάπου εξωτικά με το μαγιό της
- Λαύριο: Είχε αποπειραθεί να βιάσει και μια άλλη γυναίκα ο Τούρκος που κακοποίησε σεξουαλικά 50χρονη σε παραλία (βίντεο)
- Big Brother: Οι νεροκουβαλητές και η κόντρα για το διπλό κρεβάτι απόψε – Τρέϊλερ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook